Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Včera u známýho celej den vůbec nejely HD Nova, HD Prima, HD ČT Sport. Šlapaly jenom HD ČT 1 a HD Markíza. A to má ten jejich povedenej Skyshit-ready Amiko7800. Sranda je, že když sem mu půjčil svoje Amiko7900 s univerzální čtečkou, tak naběhlo úplně všechno. Pak to přehodil za certifik-šrot a zase nic. A dneska ráno už jede všechno. Jestli by nebylo lepší aby Glisňa radši olepoval přijímače s UNI, že jsou S-ready, než jak to dělá teď :razz:

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

šak...

Myslím že Glisník kedysi aj napísal, aké STB má doma. :))) :))) :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Joscer:
Drží to, pokud to nevypnu...když vypnu a zapnu přijímač znovu, tak to nabíhá od 1-3 minut. Zkouším to na třech CRW modulech a ICE kartě.(Eurocam, SMIT a Philips)
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

lastopia:
Co jsem zkoušel, tak stačí pouze nechat zapnuto na některém placeném programu a vždy mi to naběhlo do 3 minut samo.
Na kterou adresu jsi posílal ty dotazy? Popř. z jaké mailovky?
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

@ZdenekMI

Taky mám ten dojem,že došlo k nějaké úpravě - ke spuštění karty po zapnutí na libovolném placeném programu dojde za obvyklých cca 12-15 vteřin.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Lastopia:
Zkus to teď, musí to jet...
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

TDHenry

Tak to je jako u mě. Ale o víkendu během dne to nedělalo (sat několikrát během dne vypnut a zapnut). Nakonec sat vypnut v neděli večer (cca v půl jedenácté). V pondělí jsem nahrával na PrimaCool StarTrek od tří odpoledne. A pak jsem pustil sat kolem 16:45 a už to zase čekalo na rozběhnutí dekódování asi minutu (na Nova Sport HD).

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 722
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Čekat minutu na rozběh? Bejt jejich klientem, tak už nejsem ani vteřinu. Lidi jsou fakt paka, že tam vydržej i v takový situaci, kdy si z nich někdo z Lucemburku dělá dobrej den a cvičenou opičku Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tiez sa cudujem, ako kludne obhajuju Skylink: "...mam vypadok, ale do 3 minut to nabehne"! A tie 3 minuty co? Pridem o kus filmu, alebo kus sportoveho zapasu! To je OK? To neni pripad o ktorom viem, ze nie som mesiac doma a po zapnuti musia dorazit zapisy! Alebo ze donesiem novu kartu domov! Tu ide o to, ze zapnete pristroj a ma ist a on nie a nie! 3 minuty su nehorazne dlho! Dam si na noc nieco nahravat a ono sa to nenahra, lebo ked ho nedekoduje na zaciatku, tak uz sa mi nenahra vobec! To je OK? Mas Skylink Ready a do 3 minut to nabehne? V ich prijimaci by si nemal vidiet ziadnu zmenu ktoru urobili, najma, ked nikde nepisali popredu ze vtedy a vtedy budu nieco robit, ze mozu byt vypadky
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

KOUZELNÍK KONEČNĚ PŘIŠEL

a jmenuje se SKYLINK!Zaplať pánbu,že můj přijímač má CAID SELEKTOR a můžu ICE kartě v případě obtížného spouštění "přikázat" CAID 0d96.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Treba si normalne priznat ze to Skylink nezvladol. Je to fakt a mal by sa min. ospravedlnit, ludom co nenabehli zapisy by mali predlzit co maju zaplatene o tyzden naviac, ako akt ospravedlnenia a dalsie testy by mali robit u seba na konkretnych kartach. Az potom to pustit von, ked budu mat istotu ze nic nepokazia! Bojuju s veternymi mlynmi, ich boj je popredu prehrany a jedine co dosiahnu, bude ich vlastny krach!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ještě jsou celkem vtipný ty jejich rady co řeknou po telefonu. Vypněte přijímač, vyjměte kartu, vložte kartu, zapněte přijímač a nechte hodinu na Český televizi. Každej je fakt natěšenej koukat hodinu na ČT jenom kvůli nějakýmu bordelu, kterej tam maj Rv Musím to v rodině zorganizovat ten odchod od nich, já sem z toho už naštěstí pryč ale pár sestřenic a bratránků to ještě má, tak šup výpověď a ať si to Glisňa užije zase s někým jiným ;P

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No tak tohle bych zas tak nepodceňoval,nikdy nevíš,kdy konkrétní karta v tom "karuselu instrukcí" přijde na řadu a zda je všechny správně načte.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

PoldaS

PoldaS:
Zatím u nich jsem a jako pako si fakt nepřipadám. Prostě něco podělali a proč by neměli mít nějakou chvíli na nápravu? Píšeš: "Bejt jejich klientem, tak už nejsem ani vteřinu." To je sice hezké takhle vykřiknout, ale okamžité řešení máš? Vlastně ne okamžité, ale trvalé do budoucna s okamžitým účinkem a zárukou, že se něco podobného nebo jiného u "nového" poskytovatele neobjeví, až budou zavádět totéž co Skylink? Nebo věříš, že nebudou?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 722
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

tak poradte tem nespokojenym kam maji odejit a kde si polepsi.
uživatel
image
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 447
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No fakt je ze nevieme ci sa to v buducnosti nezopakuje u ineho operatora, ale mam uz za posledny rok 100-percentnu istotu, ze v Skylinku sa to zopakuje este niekolkokrat!
Ty stale dufaz ze to napravia, ale priznaj si ze toto neni prvy ani posledny krat, ze uz toho bolo za posledny rok az prilis! Dokedy chces verit Glysnikovi, ktory klame kazdym slovom! Ked uz nastala chyba, preco niektorym ani neodpisuju? Mne na zaciatku leta ked som si objednal sluzbu a stale nenabiehala, tiez sa neobtazovali ani odpisat, pritom som im pisal, ze som prisiel o 4 dni platenej ponuky kedy mi to nebezalo a skusal som refresh niekolko krat.
A ked sa ozvu niekomu, tak rovnaka veta! Vidno ze kaslu na vsetkych. Neni su seriozna firma, o tom uz neni pochyb.
Ak chces, tak dufaj stale dookola. Neviem ci to bude inde lepsie, ale VIEM, ze v Skylinku to lepsie nebude NAISTO!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

image

:laughing: :laughing: :laughing:
kam oddist? predsa k moru alebo do prirody, prec od tv. predsa je to zdravsie ako sedet pri placke. po fin. stranke si polepsi kazdy kto nebude uz dalej nic platit skylinku, ani serpo...

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 673
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No jedina kvalitna konkurencia je zatial iba FreeSat. DigiTV urcite nie a MagioSat neviem, nemal som moznost porovnat.
UPC karty funguju aj v starych prijimacoch, takze je to zatial jedine riesenie pre tych co chcu aj HD kanaly. Bohuzial, konkurencia neni velka, ale nastastie je aspon nejaka.
Viazanost neni problem, vzdy lepsie zaplatit u UPC viazanost na rok alebo dva, ako si ist kupit novy Skylink ready pristroj (este aj usetris), aby ta neodpalkovali na infolinke a stale nebudes mat zaruku ze to pobezi ako ma. Ked to nepojde u UPC, tak ti poslu ich pristroj a nemusis ho ani platit.
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Je potřeba ten problém konečně pojmenovat - souběžný provoz více systémů podmíněného přístupu.Až bude vyřešen přechod na IRDETO (pojede pouze CAID 0624)problémy zmizí samy.Nikterak však nelze upřít zavinění SKYLINKu na současném technickém stavu vysílání(o obsahovém se raději ani nezminuji).

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

Billysk

Že se to zopakuje u jiného operátora je málo pravděpodobné, protože další (zřejmě FreeSAT) si dají velký pozor a budou mít z čeho čerpat zjušenosti).
Nemyslím, že Glisník (že alespoň nejste někteří tak korektní, aby jste psali správně jeho jméno, to i o vás cosi vypovídá) klame každým slovem. Jo, když jě něco jinak než řekl před několika měsíci z důvodu změny strategie to brát za klamání, no proč ne.
Já jsem třeba neměl problém s příjmem dobré 3 roky (tenkrát byla nějaká chyba v dekódování u určité serie karet také), mám celkem 4 přístroje. Pak mám několik "klientů" z řad zpříbuzných a známých a ti také problémy nemají už hodně dlouho. Se SERPO se v pohodě vyrovnali, na nic si nestěžují.
Proč já mám býn naštván na Skylink (nebo od něj dokonce odcházet)? Jen proto, že tady na diskuzích (odhadem) do 30 nicků stále dokola na Skylink nadává?
Proč bych já nemohl být s jejich službami spokojen?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 722
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Billysk

Ten freesat zas takový terno není,československé TV v HD buď čhybí(ČT SPORT HD,PRIMA,MARKIZA) a nebo jsou pouze v rozlišení 1440x1080i(ČT HD,NOVA HD).

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

tdhenry

tdhenry-- posílal jsem dotazy přes klientské centrum na skylink.cz, pak taky přes facebook.

díky za alespoň nějakou pozitivní odezvu. teď nejsem u přijímače. ráno nic nefungovalo. vyzkouším zase večer. pro jistotu jsem přístroj nechal zapnutý na čt1 :)

každopádně pozoruju z vašich reakcí, že skylink něco provádí, takže je asi odezvy lidí trochu zajímají. ve skutečnosti ale opravdu neumí komunikovat.

když se před dvěma lety rozbil kódovací systém canalu digitaal v holandsku, natvrdo vypnuli kódování u všech kanálů asi na tři týdny, než to vyřešili ... tady si skylink testuje změny na živých lidech ...
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

táhlovej

nemaš pravdu, to musí aj tak šlapať, subežne bežalo X CRW CAID a nebol problem, a niekde máš ešte aj iné CAID, takže toto neni ospravedlnenie pre nich.
Musia to nastyvyť aby to klapalo, lenže problém je, že ak to klape treba do toho rypať, aby si otestovali, ako sa zachová XY STB z roznymi FW, modulmi UNI atd.
A tu im to napíšeme na podnose, keby sme písali že všetko Klape OK, tak by ztoho boli už zufalí.
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

Uz sa nehadajte

a chodte radsej natankovat, lebo mestska policia vo Washingtone sa uz chysta proti Syrii a zase budeme ako blbci par tyzdov tankovat drahsie.Rozsvieti sa kontrolka na burze v Rotterdame a neviditelna ruka trhu zaucinkuje, lebo niekto sa musi hrat na richtara.... Rv ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

@PISTOK153

Ten problém se týká ICE karet,kdy je CW emulován do IRDETO.Původní karty jely proto bez problémů,protože všechny CAIDy byly CW.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Stránka: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ] 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra