Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

Please check your smart card

ahoj,žena dnes zapla tv a toto hlašeni je po přepnuti skoro na všech kanalech,nevite nekdo co to znamena?karta skylink ice
uživatel
viskas
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

Téma: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry crypto

Každy den se to du..už se v teto republice nedivim ničemu.
uživatel
emtech
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 378
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Také se přidávám,na placených stanicích nápis:Program dočasně blokován.Jen co jsem dopsal se to rozjelo.GoSat GS 7056HDi+ICE.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
uživatel
Saták1
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 3 291
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Na některých kanálech jdou paralelně 2, na jiných se to u dvou blokne. Po bloknutí někdy musím box restartnout, než se karta znovu chytne. Těžko říct, jak je to nastavené.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

obdivuji vytrvalost pokusných králíku :)))

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
uživatel
alda
Registrace: 2/2007
Příspěvků: 3 393
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

jj, jako pokusný králík si rozhodně připadám.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tak proč tam ještě seš? Všichni brečí, ale nikdo jim nedá vale a nejde jinam :-/

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
uživatel
technikTKR
Registrace: 6/2004
Příspěvků: 6 771
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

dneska na Smit modulu + ICE hláška E32-4 Prohlížení dočasně blokováno, zůstaňte naladěni.
Po cca 15 minutách to najelo
uživatel
pejvl2
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 515
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Taky mi občas vypadávají programy.
Ca před týdnem mi skončilo multi a jako vždy jsem si předplatil na měsíc ale cca 3 dny mi na kartu nepřišel žádný zápis a nešlo vůbec nic.
Psal jsem samozřejmě na skylink a odpověd byla že mám navštívit prodejce a mít přímač s certifikací.....

Mám GM Triplex a Optibox zebra s skylik certifikací. Standardně používám GM (třítuner) žádné sdílení, jsem platící zákazník.

Samozřejmě že jsem dal kartu do optiboxu a refresh byl x-krát a nepřišlo vůbec nic za ty cca 3 dny, byl jsem u prodejce a taky nic tuším tam měl nějaký technisat.
Nakonec až v úterý postupně začalo na kartu něco chodit (to už tady na parabole se psalo že jim to začíná chodit)
Kdyby skylink nelhal a přiznal že mají poruchu nebo dělají něco pro naštvání zákazníků tak to člověk neřeší a třeba počká ale takhle jsem musel absolvovat cestu 50km k prodejci tak jsem zvědav zda mi to proplatí.
Ted jse situace taková že se mi stává že mi to úplně někdy vypadne a musím resetnout OSCAM, na tom jejich slavném certifikovaném přístroji mě to asi tak 10x zahlásí chyba karty a potom se to teprve rozjede.
Ted mám předplaceno multi ale možná je čas se začít dívat na konkurenci
uživatel
Ventor
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

technikTKR

a kam asi pujde, ukaz me lepsiho poskytovatele placeny televize tady v Cesku ,tyhle kecy me fakt vytaci.
uživatel
image
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 447
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Spíš ty ukaž horšího poskytovatele, než je momentálně Skylink ;P

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
uživatel
technikTKR
Registrace: 6/2004
Příspěvků: 6 771
Odpověď v diskusním vlákně
 

technikTKR

Však odchod se už chystá.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

to zvedavy kam vsichni plachnete :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
image
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 447
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

UPC (alias FreeSat). Ponuka uz zdaleka neni taka rozdielna, ak si vezmes ze tam si sice predlatis, tak to mnohych vyjde menej ako keby kvoli Skylinku mali kupovat nove Skylinkready prijimace a aj tak nemaju istotu ze to nebude blbnut. Uz som tu davnejsie pisal, ze ak si u Skylinku cely rok a predplatis si aj UPC na cely rok, tak rozdiel v cene je naozaj minimalny a este mozes dostat novy prijimac od UPC ked chces a dokonca viactunerovy! HD kanaly su tam tiez a dokonca maju vacsi bitrate ako ma Skylink. Dokonca aby si to mohli otestovat, tak mozu bezat na UPC zatial aj cez EMU. Aspon sa Skylink spamata! I ked tomu neverim - Glysnik mi pripada ze uz svojich zakaznikov priam nenavidi, podla toho co na nich pacha!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Mám obavu, že Skylink už se nevzpamatuje. Určitě ne za současného vedení a prosazované politiky z pozice síly. A to nejen ke svým zákazníkům, ale i prodejcům a partnerům. Možná, že je nakonec jejich záměrem, zde služby postupně ukončil. Vše na to zatím ukazuje.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Nechcem tvrdit, ze nie su problemy. Ale to tych 20-25 nickov na vsetkych forach ma tie najväcsie, alebo len oni zastupuju tie tisice dalsich ludi? Nejako to vychadza cudne.........alebo ake je vysvetlenie? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Cryptoworks
Homecast S3000CR (2.04, 17), karta Skylink Standard ICE. Tato karta v přístroji fungovala několik let bezproblémově.
V srpnu zaplacený balíček MINI (místo SERPO), výpadky placených kanálů, mnohdy některé nejdou celý den a dnes začíná blbnout i základní nabídka zdarma (problikávání obrazu, výpadky obrazu...). Takže to vypadá, že budu muset zakoupit nový přístroj do druhého pokoje u svého sat.prodejce.

Irdeto
Další dva HD přístroje s "Irdeto" doma nemají u základní nabídky žádné výpadky (stejná parabola, LNB).
uživatel
aptget
Registrace: 5/2009
Příspěvků: 83
Odpověď v diskusním vlákně
 

liquere

Změny se dotýkají hlavně předplatitelů balíčků a ne zákazníků se základem. Tím se množina zužuje. Dále je příslušný zápis zasílán na karty postupně, takže se problém projevuje postupně někdy od čtvrtka. Pak ne všichni se dožadují svých práv podobným způsobem. Buď o tom neví, řeší to přes své prodejce, nebo prostě nemají nervy a čekají co se bude dít. Řada zákazníků ani neví v čem je problém, protože se to neměli jak dozvědět. Pak taky ne všichni si třeba nahrávají, takže k zablokování z důvodu paralelních programů se zatím nedostali. A nebo si myslím, že je problém někde na jejich straně.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No tak jsem si procetl celou diskusi a chce se mi zvracet. Bohuzel jsem cekal take poradny seznam udajne nefunkcnich pristroju s CW. Bohuzel v tom jakemsi starem seznamu je pouze Topfiled 6000 a Homecast 3000 a jeho klon Albox.

Sakra pes jak je mozne, ze muj Technisat Hd8 se starym modulem s paprickou jede normalne? Dam do toho modul SMIT Crypto a jede normalne. Doba na odblokovani karty je max do 1 minuty! Jak je to mozne ?? Ze by specialni karta, prijimace, moduly ?? Bezpecnostni politika je aplikovana stejne na vsechny karty, jinak by logicky nemela zadny smysl.

To ze se tady zalezi jedna vlako 10x je k nicemu!! Co se tyka toho Skytecu, no proste pojedou dve sluby pay tv a treti si vyberu z Digitalu, to zas tak strasne omezeni neni. Jo freeSAT jiz ma testy vyssiho zabezpeceni za sebou nebo jste si mysleli ze jim to Irdeto neumozni?

Ten Topfiled 6000 si zitra osobne vyzkousim, jen doufam ze zase nebude nejaky zazracny a vse bude fungovat ...
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 790
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Stale je to nepomer, sorry.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

Mlžíte. A nejedou ani 2 služby. Jak už jsem psal nahrávání NGC HD, přepnutí na NGC Wild HD a během pár minut karta zablokovaná. Pak také nevím proč bych si měl vybírat třetí z Digitalu. Platím si MultiHD a nikde ve smlouvě nemám nějaké omezení na počet uvedená.

Včera jste psal, že nemáte se Skylinkem, ani Irdeto nic společného. Zajímavé, že jste tak dobře informovaný a navíc jste se včera chytil na mojí poznámku o nových podmínkách certifikace přijímačů. Pokud by jste byl řadový zákazník, tak nevíte o čem je řeč...

Mě se chce také zvracet, ale z něčeho úplně jiného.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

koudelka je místní komik vždy něco dodrbe pak to hází na ostatní ;P

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
uživatel
satmam
Registrace: 8/2009
Příspěvků: 1 971
Odpověď v diskusním vlákně
 

@koudelka

Moje poznatky - prosím nick "koudelka" a ostatní znalce o komentář.
Po zapnutí na libovolném programu z balíčku "DIGITAL" jede KOMPLETNÍ nabídka včetně placených programů za cca 12 sekund.
Po zapnutí na placeném programu z tr.11797 najede karta až za
cca 50 sekund(na neplaceném z tohoto tr. karta jede za těch 12 sekund!).
Po zapnutí z ostatních transpodérů(i S2kových) najede karta i na placeném programu opět za těch cca 12 sekund!!!
Použit modul IRDETO SMIT s kartou ICE,přijímač Dr.HD F16.
Na nic si nestěžuji - jen prosím o Vaše názory na vysílaná data ve streamu.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

koudelka

skus aj homecast 3000CR, je toho dost co este nejde.
uživatel
satan
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 1 180
Odpověď v diskusním vlákně
 

Technistar SIR

mám kartu výměna, zaplaceno mých 7 všechny programy jedou OK jen dnes odpoledne na travelchanelHD hláška náhled je blokován, do 1 minuty to naběhlo
;)
uživatel
jona
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 624
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra