Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Skylink mozno pride o cast zakaznikov, ale velku cast aj ziska. Ziskavat bude nielen Skylink, ale aj ini provideri. Trochu mi to pripomina ukoncenie emu digi. Vtedy najviac mozno ziskal Skylink.
Ked sa prejdem po nasom sidlisku, na niektorych panelakoch skoru 1/3 bytov ma zavesenu parabolu. A nie su to paraboly digi ani magia. Pritom tito ludia maju moznost prijimat CZ a SK muxy, dokonca aj ponuku 3-4 kabloviek.
Som si isty, ze vacsina z nich ma Skylink a urcite nie su predplatitelia. Teraz niektori z nich budu platit Skylinku, dalsi si vyberu ineho providera z dostupnej ponuky.
V miestach, kde nie su kablovky, vyber bude este mensi.
uživatel
mar10
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 99
Odpověď v diskusním vlákně
 

Zatím

Pánové, mějte se. Končím. Koudelka, dejte to konečně v Irdeto do pořádku, ať jedou bez problémů paralelně aspoň ty 2 programy. Budu Vám vděčný.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Skylink to po...al s tým Irdetom,mali si vybrať iný kodovací systém.
uživatel
atr2009
Registrace: 12/2009
Příspěvků: 519
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ono by fungovalo i to Irdeto, kdyby se nevymýšlely (nevhodné slovo)iny s jeho nastavením a neexperimentovalo se na zákaznících. Náš trh je pro Irdeto pokusným králíkem. Co by si nedovolili jinde, se u nás pěkně vyzkouší, a to s vehementní podporou Skylinku.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ja sa cudujem aj tym, co napisu vetu: "vsetko ide ako ma, pisalo to zakodovane, ale po minute to nabehlo..."
A to ma byt akoze v poriadku? Vypadok 1 minuta bez upozornenia ze nieco robia? Aj ta minuta je vlastne neschopnost Skylinku! Platiaci divak nema spozorovat ziadne vypadky, zapisy maju chodit tak, ze si ich nijako nevsimne.

Dalsi pisu ze nemaju problem vobec, pritom evidentne problemy nemaju vsetci naraz, takze mozno zajtra ich bude mat ten, kto ich doteraz nemal.
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

mar10

si absolutne mimo, prečitaj si aj ine fore a zistiš že zakaznikov podstatne ubudne a pribudaju stale na c....sha...Jeden od druheho sa učia, len taky fukot. R^
uživatel
Milan C
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 4 603
Odpověď v diskusním vlákně
 

Milan C

myslis to vtipne vlakno o surflocku na inom fore, uz davno som sa tak nezasmial, ze ucia :)))
uživatel
mar10
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 99
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

ved je to trapne, aki su tam zufali :)
uživatel
mar10
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 99
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Už to nebaví brát telefony a posílat reaktivace, který stejně nic nezmůžou. Jeden e-mail po 6-ti dnech s kecama o "certifikovaných modulech a příjmačích,odpojení od sítě a čekání 1-2 hodiny...blablabla".Na 8 emailů za posledních 10 dnů odpověď žádná. Certifikované čtečky dělají ještě větší problémy než UNIčtečky, které jedou bez problémů. Dnes jsem zaskočil na pivo a čekání 3 minuty na naskočení Eurosportu s hláškou o nepřepínání kanálu ... no to je jako normální? To chcete pane Glisník všechny platící klienty vyhnat ke konkurenci? Každý systém je možné reaktivovat, tak proč to neuděláte aspoň do doby, než si uděláte pořádek v systému? Nasírá-e každým dnem jen víc lidí.
uživatel
pf09
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 3 390
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

2 programy bezi soucasne BEZ problemu. Ano klidne zkusim i ten prasivy Skytec 110. Problem je v tom, ze Buh vi jaky v tom mate software. Skytec funguje tak trochu podivne, proto na nej dovozce dela jednu zaplatu za druhou.

Nikdo nijak neexperimentuje, proc by to nekdo delal, vzdyt je to pitomost, prece si operator nebude chtit zamerne pridelavat problemy. Individualni problem nelze vyloucit, ale to plati vzdy.

táhlovej: Bohuzel tento prijimac nemam a mel bych napsat ze neni Skylink Ready, ale to nenapisu. Evidentne se ta karta blokne po prepnuti na uvedeny tp. Proc je otazkou do diskuze. Udelat refresh karty. Zkusit jiny IRDETO modul. Konecne vecny a jasny dotaz, skoda ze to nemuzu nasimulovat.
uživatel
koudelka
Registrace: 4/2009
Příspěvků: 790
Odpověď v diskusním vlákně
 

mar10

nie :))) to som nemyslel.... :))) odborne fora napr.rapid tv news , telesat-news.net alebo Digital Fernsehen.Kde sa deju veci...o platiacich či neplatiacich :)
uživatel
Milan C
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 4 603
Odpověď v diskusním vlákně
 

Milan C

tomu sa hovori, ze nadej zomiera posledna :)))
ak nieco bude pokracovat, maximalne v takej miere ako teraz digi a to nestoji ani za rec :)
uživatel
mar10
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 99
Odpověď v diskusním vlákně
 

mar10

No uvidime...Musí sa počkat čo sa z toho vykluje...
Čo sa týka serverov, možno skončia len tie menšie, fungujúce na jednej karte, resp. skončí zdielanie v rámci domácnosti. Veľké zahraničné servery majú dosť zákazníkov na to, aby si nakúpili trebárs aj 30-40 kariet s plnou ponukou a z každej išli len 2 platené programy. Ak to tak dokážu poriešiť čo už niektoré riešia alebo poriešili, tak im teraz asi aj pribudne zákazníkov a oplatí sa im to stále. :)))ale o tom som už inde pisal...
uživatel
Milan C
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 4 603
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Mna by zaujimalo kto si necha na seba registrovat taku kartu, pre zahranicny server. Takych par klofnut poriadne a potom by si to kazdy dobre rozmyslel na seba registrovat.....alebo?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

Koudelka a váš výrok k SkyTec

Jaký tam asi tak můžu mít FW? Jen ten co certifikuje Skylink a Irdeto... Moc dobře víte, že nic jiného tam nelze nahrát.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

liquere

a ty víš kolik karet je na tvoje jméno? a kdo si na tvoje jméno registruje? R^ :laughing: R^ :lookaround: :O
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ved podla databazy nie, alebo ? Potom je to jednoduche, neposielat zidny zapis na karty ktore su v nej. Alebo naco sa registruje potom?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ktore nie su v nej som myslel. ;)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Alebo ako si to myslel?

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

Skylinku

je to jedno,platí full nabídku,serpo nepotřebuje,není třeba kontaktovat,jaké jméno je šumák R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tak to neverim, predsa skylink komunikuje aj pisomne a uvadza cislo alebo cisla kariet, ktore su na zakaznika zaregistrovane.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

a můžeš mít

třeba deset účtů,na jednu adresu,stejné jméno,ty vidíš jen jeden od svých karet,ty ostatní jsou na jiném účtu taky na tebe,ale to se nikdy nedozvíš R^ :laughing: :laughing: :laughing:
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

tak jinak

vymyslím si jméno,vymyslím si adresu,vymyslím si telefon,registruji a platím full,nikdo mě kontaktovat nemusí R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No ja to vidiet nemusim, ale oni predsa v databaze vidia kto co kedy registroval. Nie je nic jednoduhsie ako overit spravnost udajov ked by bola pochybnost a chcu potierat spekulacie. Tak isto ako zaviedli kontrolu na zdravotbe poistovne, kazdy si moze pozriet co vsetko bolo nanho uctovane. Tam nevidim problem.A karty ktore zostanu v lufte jednoducho bloknut a hotovo, toto zopakovat kazdy rok a vymalovane.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

a to je problém

,zajdu do hospody,chlapi potřebuji registrovat na někoho karty,za každou dám kilo,mám to hned a oficiálně R^ :laughing: :lookaround:
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Stránka: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra