Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

liquere

No nech vydržia, lebo ešte treba orať a siať. :))) :))) :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

táhlovej

tam emultované nieje nič.
Je to Irdeto z CRW CAID, jednoducho CRW 0d96.
Takže ak by si to vzal , tak jednoducho nové CRW. :))) :))) :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

Doplnim

....Proto aby současné receivery nebyly po roce 2012 nefunkční, vyvinula společnost Irdeto ICE kartu (zkratka I rdeto CryptoWorks Embedded Card) - kartu, která umí dekódovat PI-sys i CryptoWorks, a zachovat tak funkcionalitu stávajících přijímačů s dekodérem C ryptoWorks.

Vyrazí používané pre ICE ,volný preklad:

ICE (Irdeto CryptoWorks Envelope) :IRDT obalené v CRW.

ICE (Irdeto CryptoWorks Embedded): IRDT vložené do CRW.

PS: V podstate obidva vyrazí sú to isté. :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Lastopia:
Musíš dotazy směřovat na správné oddělení (techniky)
Pokud pošleš dotaz na skylink@skylink.cz, tak slečny operátorky Ti pravděpodobně žádnou fundovanou informaci nedají:-)
Tvůj první dotaz přišel 11:43 a to právě přeposlaný z facebooku.
A z ČT1 přepni právě na nějaký program z placené tv, na ČT1 Ti to nenaběhne
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Vyřešit správnou fukcionalitu ICE karty ,která pracuje jak v CW,tak i v IRDETO dekodérech(což je nejspíš ten problém),není úkol ani pro mne ani pro Tebe.V tom se doufám shodneme a budem držet palce lucemburskýmu kapitalistovi,aby si svůj SERPO zasloužil.HOWG.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 242
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No to ANO. R^ R^ R^
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

tdhenry--
to úplně nechápu, proč tedy skylink má ve své klientské zóně dotaz na zákaznické centrum. to si to neumí mezi sebou operátoři předat? ach jo ...

na facebooku jsem pokládal dotaz už ve čtvrtek ... pak znovu, znovu a znovu ...

na jiný program přepnu večer, na dálku to neumím. ale díky!

pochopil jsem správně, že tdhenry je technik ze skylinku?
můžeš popsat, co se teď mezi techniky skylinku děje? v čem je ten problém?
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

mimochodem, odpověď ze skylinku právě teď:
Dobrý den,

karta je v systému aktivní a funkční.

Výpadky vysílání hlášeny nemáme. Na kartu jsem zaslala reaktivační zápisy. Proveďte si restart přijímače. Vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat.

Pokud by restart přijímače nepomohl, nechte kartu načíst v jiném lic. přijímači na prodejně sat. techniky.

kolikrát za den musí tuhle zprávu ta dívka lidem poslat? :(
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

A neposiela to uz automat? :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

ak by boli seriozna firma tak mali dat vediet dopredu ze idu nieco menit a ze moze dojst k vypadkom a zakladne kroky co spravit ak sluzba vypadne. Aspon na webovu stranku mohli vyvesit oznam. Co som sa bavil s kamaratmi a kolegami tak kazdy jeden mal nejaky vypadok a vacsinou stacilo chvilu pockat alebo restartovat prijimac. Ja keby som zakaznika neinformoval dopredu ze idem robit nejaku zmenu a mal by vypadok tak ma zozerie zaziva.
uživatel
kongo
Registrace: 2/2010
Příspěvků: 11
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Napiš mi mailovou adresu jestli to nevadí...
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

tdhenry
lastopia (at) gmail com
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

"zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat." :))) :))) :))) :fuming:

Nikdo není neomylný.
uživatel
michal
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 209
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ty 4 SIDy nejdou - to byla chybná informace. Bylo mě divné, že by Skylink vyměknul nějak moc rychle.

Ale já si to zatím vyřešil tak, že jsem si karty přeházel ze Skylink Ready do přijímačů s UNI a frčím v pohodě. Až na ty souběžné programy, ale s tím nic nenadělám. Takže mě jen Skylink utvrdil, že jsem byl p*a*k*o, když jsem si koupil podle jeho doporučení Skylink Ready. Ale co, chybama se člověk učí.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Oficialna rada Skylinku: "Výpadky vysílání hlášeny nemáme. Na kartu jsem zaslala reaktivační zápisy. Proveďte si restart přijímače. Vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat."
A TDHenry, ktory je evidentne zo Skylinku napise: "A z ČT1 přepni právě na nějaký program z placené tv, na ČT1 Ti to nenaběhne"
To je fakt firma, to sa musi uznat. Ale hlavne ze nemaju nahlasene ziadne vypadky!
Na toto sa uz neda ani nic povedat, uz na to kaslem...
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Hele joscere, klienta nemusí zajímat nic jinýho, než že mu má fungovat zaplacené služba. Fakt nevidím důvod proč by si měl někdo cosi reautorizovat na webu, vytahovat karty (není to náhodou přesnej opak toho, co se vždycky psalo - nevytahovat kartu bezdůvodně? S takovou půjde po roce do hlíny Rv ) nebo nechávat na ČT 1 a čekat a čekat. To je jako bych si chtěl zavolat z mobilu a musel ho napřed vypnout, vytáhnout kartu, pak dát kartu zpátky, pak mobil zapnout, nechat hodinu až si cosi načte a pak si teprve zavolal - dobrý, co? A to je dnešní Skylink Rv Celý roky tady všechno fachalo všem a najednou nějaký přechytralá hlava začne vymejšlet krávoviny, zřejmě z pocitu vlastní důležitosti a podle toho to vypadá Rv

Kdo chce, hledá způsob. Kdo nechce, hledá důvod.
uživatel
PoldaS
Registrace: 1/2010
Příspěvků: 5 822
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Sleduji to na facebooku, ale už ani nereaguji. Stejně mě na jediný dotaz neodpověděli. Ale operátoři hotliny mají určitě nakázáno, že musí takto reagovat. Na ty bych se nezlobil. Chyba je v managementu, který má od čtvrtka vraženou hlavu do písku a dělá pštrosí strategii. A operátory hotliny v tom nechá máchat samotné, stejně jako zákazníky.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

to chce klid, uz se tesim na serial Spackovi no novem kanalu :laughing:
uživatel
image
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 1 447
Odpověď v diskusním vlákně
 

lastopia, Billysk:

"Na kartu jsem zaslala reaktivační zápisy. Proveďte si restart přijímače. Vyjměte kartu z přijímače, přijímač vypojte cca na minutu ze sítě, vložte kartu zpět do přijímače, zvolte program ČT1 a nechte hodinu až dvě na tomto kanále načítat - nepřepínat."
A nemal by sa najprv ten prijímač reštartovať a potom poslať reautorizačné zápisy???
uživatel
Eman
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 585
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tady to vypadá jako v diskusi poslanecké sněmovny. Je to o ničem, ale každý se cítí spokojený :)) .
uživatel
Standa3
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 694
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Akorát poslanci jsou za to určitě líp placení :-)
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tak u mě zatím bez problému :) :lookaround:
Strong SRT6355, dekódovací modul: CRW
Karta: Skylink výměna Irdeto/ICE
balíček Mini na 2 měsíce (běží teprve druhý den)

Internet o2 (ADSL 20Mb/s), O2 TV Sport Plus online + IPTV Nordic TV, parabola 80cm, monoblok 19.2E a 23.5E (Skylink Kombi+) + Single LNB (28.2E-42E), DiSEqC S2/1PCNopt-W1 (P.162-IW Option).
uživatel
salfa72
Registrace: 7/2011
Příspěvků: 282
Odpověď v diskusním vlákně
 

standa3

...bingóóó :laughing: :laughing: :laughing:

Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
uživatel
bohus31
Registrace: 10/2009
Příspěvků: 8 673
Galerie: bohus31
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Silne pochybujem, ze majitelia skylinku vedia nieco o Godbbelso-Mengelovinkach, ktore sa tu pachaju na abonentoch.
Skorej si myslim, ze hlava nevie co robia udy ( alebo udi?)
Asi by bolo dobre bombardovat centrum v Belgicku, mozno by sa spamatali....

http://www.m7group.eu/Contact/

info@m7group.eu
uživatel
Peep
Registrace: 10/2010
Příspěvků: 604
Odpověď v diskusním vlákně
 

Peep

R^ R^ R^ ovšem neviem, písať tam lámavou angličtinou z Google prekladača, sa mi velmo nezdá, lebo ono to správne celkom nepreloží a mohli by tam byť v Belgii z toho PAFFF :laughing:
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra