Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

pytas sa tu veci ktore tu uz ludia davno preberali, problem maju niektore cryptoworks prijimace a detto aj napriklad modul neotion, SMC .... vyjadrit by sa teda mali k viacej veciam a hlavne zabezpecit plynulu prevadzku a podporu
uživatel
quick123
Registrace: 12/2008
Příspěvků: 248
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

No tak promiň
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

Zkus nahrávat NGC HD a přepnout na NGC Wild HD. Jsou to jen 2 programy, ale mě to blokne ICE kartu běhen několika minut.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

1. Mě je jedno jestli ty na mě kašleš, neboť aktuálně už řeším stížnosti s cca 100 klienty, kteří jsou takto postižení a chtějí koukat. Budu spokojen, až budou i oni spokojení ;)
2. Seznam je např. zde, když to ještě bylo vše OK:
https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/
Či snad chceš říci, že HUMAX, HOMECAST, MASCOM, TECHNISAT, moduly SMIT, MASCOM... s originálními dekodéry na cryptoworks jsou šroty a všichni majitelé je nyní mají okamžitě vyhodit a koupit SKYLINK ready?!
Kde to žiješ?! ASI u M7-Skylink :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

V pohodě :-) Ty za to nemůžeš. Jen už jsem z toho tak nějak zdeptanej. Zlost bych si měl asi vybíjet u někoho jiného, kdo je příčinou problému.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

ZdenekMi

Snad se rozmyslí a dají čtyři SID
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

seká hd kanály

Mne zas seká eurosport 2 hd. Chvíľku ide a pár minút píše kódované, potom sa zas rozbehne a po pár chvíľach zas kódované, napr. na eurosporte hd a nova hd mi to nerobí, ani na spetkrum hd, na travel hd tiež seká. Kašľať na nich, kombi končí začiatkom septembra a idem do telekomu, na magio a budem mať aj všetky športy.
uživatel
pista83
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 340
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Nic takového jsem neřekl!! To si jen ty domýšlíš.
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

Či snad chceš říci, že HUMAX, HOMECAST, MASCOM, TECHNISAT, moduly SMIT, MASCOM... s originálními dekodéry na cryptoworks jsou šroty a všichni majitelé je nyní mají okamžitě vyhodit a koupit SKYLINK ready?!
Kde to žiješ?! ASI u M7-Skylink

Takže, kdo mi z toho chce něco vyškrtnou a říci ŠROT?!

Nejpoužívanější originální dekodéry a značky?! :-/

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Nikde jsem nepsal že tyto přijímače a moduly jsou šroty!!! Uklidni se
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

A jak se mám uklidnit?! Chtěl jsi seznam, tak ho máš?!
Takže co teď řekneš?!
A co mám říci svým klientům?! :crying:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Pane Chmel,
CW modul Eurocam a ICE karta...hraje pouze digital:-)
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Pro Alda-TF-77OO/Cam Irdeto Eurocam CryptoWorks/ICE karta
uživatel
MT543
Registrace: 11/2012
Příspěvků: 68
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Tak mi neříkej, že jsem řekl že uvedené přijímače jsou šroty!!

Humax - jaká značka a jeho sw?
HOMECAST - jaká značka a jeho sw?
Mascom - jaká značka a jeho sw?
TECHNISAT - jaká značka a jeho sw?
moduly SMIT, MASCOM - jejich verze SW?

Pokud jsi napsal takovýto seznam-všeobecný na skylink tak se nedivím, že nereagovali. Jak ty ještě říkáš na interní kanály M7 :laughing:
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Petrpupa:
A totéž CRW modul SMIT. Pouze digital...Po fleši vše OK
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

TDHenry

Tak Flesh pomohla a jedeš bez problému ?
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

Hochu skylink to co ty chceš dostal ještě i s číslama karet a typem legálně zaplaceného balíčku!
Odpověď, že o ničem neví!
Při volání na infolinku všeobecně známé hlášky, či obraťte se na svého prodejce.

Aktivační weby nefunkční!
S tímto se aktuálně, nedá prostě pracovat :fuming:
Buď ať to vrátí do stavu před 20.8.2013 nebo to dají dohromady pro originální dekodéry :lookaround:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

petrpupa:
jo jede

u starého modulu CRW Philips naběhl taky pouze digital a po 10 minutách naběhly i ostatní programy z balíku Multi i bez fleše.
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

pre Delta 1

"A jak se mám uklidnit?! Chtěl jsi seznam, tak ho máš?!
Takže co teď řekneš?!
A co mám říci svým klientům?! :crying:"

ja by som im oznámil dátum stretnutia TOP predajcov SKYLINK v ČR a nech tam idú prezentovať svoje názory, nájdu tam aj kompletné "portfólio" pánov so SKYLINKu, ktorí im určite budú vedieť odpovedať na ich zvedavé otázky :)))
uživatel
zuma
Registrace: 8/2007
Příspěvků: 42
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Tak pokud jsi to napsal na helpdesk linku tak tam mi vždy korektně odpověděli. Zajímavé.
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

zuma

Jenže to je "za dlouho" z tohoto pohledu.
Ale díky.Chápu R^

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

Tak uspořádej setkáni hochu :laughing:
uživatel
petrpupa
Registrace: 9/2008
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Budte radi, ze jste byli vybrani do vyzkumu SkyLinku. Platit za to, ze na mne delaji pokusy, tomu rikam machrovinka... Preji vsem pevne nervy a hodne trpelivosti...
uživatel
Hu5400
Registrace: 1/2007
Příspěvků: 388
Odpověď v diskusním vlákně
 

petrpupa

Vtipné-já nejsem Skylink. Jiné řešení jak z toho ven, aby platící klient na originálním dekodéru neměl tmu a mohl koukat?!
To ho zajímá! :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

SID...

No :))) pokiaľ to pôjde takto, tak budu furt problémy, ono aj keby človek nenahrával, či nešároval, alebo hoci čo, tak pri prepínaní kanálov to chcipne aj tak, lebo sudruzy nejak nevedia, že aj korekcia chyb treba, takže je bežné, ak STB .... špatne ECM, tak musí znovu a znovu a žiadne FW nieje dokonalé.
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Stránka: 1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra