Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Surflock mozno vypli, ale mne pretrvavaju problemy (nie stale), pri prepnuti na plateny kanal...trva to asi tak 20-30 sek tma a potom nabehne obraz. Po tomto prvom vypadku to uz viac nerobi, teda az pri dalsom zapnuti. Ako keby si karty/moduly overovali platnost balika.
Da sa s tym zit, ale neplatim za TMU !!! Pred testami to islo ok.
Skusil som aj moduly prepnut do Irdeto modu, ale bez vyledku, snad este horsie. moduly Mascom1.25
uživatel
HornetF18
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 855
Odpověď v diskusním vlákně
 

HornetF18

Mě to co popisuješ dělá modul Smit CRW v TechniSat TechniStar S1, ale modul TechniSat TechniCrypt Irdeto CI+ v TechniSat HD8-SX funguje bez problémů.
Mám doma i toho Mascoma v šuplíku, budu muset vyzkoušet, co to bude dělat v módu Irdeto s ICE kartou.
Ale jestli se vrátí stav k 20.8., než začaly testy, tak nevyzkouším nic.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 722
Odpověď v diskusním vlákně
 

joscer

takze by som mal aj ja vyskust tie Technisaty irdeto ? Len sa mi neche s nimi sachovat, dlho im trva, pokila nabehnu a mne robili problem aj pri starte, dva moduly a nevedeli sa asi dohodnut, ktory ma ist :)))
uživatel
HornetF18
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 855
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Neukludnilo sa to. To len zakaznici uz odisli inde...
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

HornetF18

Nerad bych ti poradil nějak špatně. Na moduly v ISIO je asi největší znalec Dagy2. Ten má s ISIO zkušenosti. Já jsem zatím "zamrzl" u HD8-SX.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 722
Odpověď v diskusním vlákně
 

Billysk

Napsal:
RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...
Neukludnilo sa to. To len zakaznici uz odisli inde...
Registrován: 04/2006, Autor: Billysk
......................................................
Zákazníci jsou odkazování na Skylink infolinku, ať si to tam řeší. Jenže aktuálně dostávají stále a tutéž odpověď, že se nic neděje. Chyba je tudíš na straně zákazníka!

Jenže chyba je u M7 Skylink ve špatně nastavené -neodladěné technologii, která má pro cryptoworks tyto výše jmenované dopady!

Vložení karty do Irdeto stroje zabere, ale jen na cca 2 dny a pak má klient opět tmu, pokud kartu provozuje opět ve svém originálním cryptoworksu!
Ale omezil se okruh testů, neboť už toho tolik nepřibývá, oproti minulému týdnu co to 20.8.2013 spustili. :(
Takže alespoň něco :)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

HornetF18

Já mám dva mascomy a trvá mi přepnutí kódovaných programů tak od 1 vteřiny do 5 vteřin, záleží jestli nahrávám. Při vytažení jednoho modulu to programy přepíná hned . Tady to technisat nezvládl dobře. Holt je to stroj pro německý trh.
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

satman1, joscer

normalne prepinanie je ok, ako pise satmman1, prepne od 1-5sek, problem nastava napr. pri nahravani (zakladny balik) a prepnuti na plateny balik, vtedy to trva okolo 30 sek !!! nacita si a potom prepina normalne. Ale po nejakom case (telka bezi) to urobi zase.
Pred pokusmy to islo uplne ok, vynimocne nejaka hlaska a prepnute normalne.
Tie moje moduly Mascom idu dobre, urcite lepsie ako "certifikovane" nove Technisat Irdeto...
uživatel
HornetF18
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 855
Odpověď v diskusním vlákně
 

HornetF18

HornetF18 a jak máš nastaven podmíněný přístup CI hodiny normální a CI dualni kódování mám vypnuto jak to máš ty? A software mám 2.56.0.5 BL3. Pohrej si z nastavením. Moduly nastaveny na I-Code. Snad pomůže.
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Když sem dal jaké kolif moduly do hd boxu žádné problémy nebyly Němci by měli mrknout na kompaktibilite. Omko by na ně mělo zatlačit, jako výhradní dovozce.
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

satman 1

To nám z toho děláš nějaké RVHP a všichni budete poslouchat CCCP !?? ----- Jinak v BD za to nemohou co Skylink a M7 vyvádí a Omko i web Parabola jim k tomu asistuje. Mě Japonci - Strong 6255 a 6226 a z produkce BD Technisaty - origoš a Comag SL 100 HD, chodí OK a všem co jsem to instaloval do čteček Topfildi, ..., a CA modulů Smit IRDETO, zatím mi nikdo nic nehlásí. R^ R^ :))) :laughing:
uživatel
CES
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 4 385
Odpověď v diskusním vlákně
 

přátelé

musím se přiznat,nevím přesně,ale mám cca 500-800 zákazníků a volal mě s problémem s kartou slovy jeden,který přijel po 20 dnech dovolené,což je normální a ani to nepřipisuji hrátkám skylinku,skylinkredy přijímač mají ode mě asi do deseti lidí jen na jejich výslovné přání a ti mají čisté irdeto karty,ostatní crypto+Ice,nebo uni+Ice,něco s tím šachovali,ale může být i problém,který se vyskytl v době testů u vás s problémy a skylinktesty s tím nemusí souviset,jen se to časově kryje,nevím,tímto nehájím skyling,který mě dost s.e..,taková je situace u mě,většinou mě každý volá s každým prdem,asi jim to jede,zkuste se podívat,jestli problém není u vás doma,vůbec to s testy nemusí souviset R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

Važení,

schválně jsem dnes v tipsportu zakoupil flexi7,před 20min. jsem zadal kod,naběhlo za 15min/obvykle za 3-5/,rozteč mezi zap.kanálů je od 2-8 vt.,zatím nevidím problém ! :O ALIGÁTOR

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
uživatel
spyko
Registrace: 6/2006
Příspěvků: 3 850
Odpověď v diskusním vlákně
 

spyko

no nevím,mě přepne přijímač do 1 vt.,asi mám jiný skylink R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

CES,pierrepetr

CES:
Chlape já píšu, že mají problémy cryptoworksy a ty napíšeš, že ti Irdeto Chodí?! :lookaround: No jasně, že Irdeto chodí a pokud vypadl, stačil obyčejný restart!

pierrepetr:
Buď rád, že jen jeden. Já už se pomalu k tomu taky snad dohrabu.Dnes to bylo 6 problémů oproti 100 z minulého týdne. :-/
Jenže potíž je v tom, že jsou to různé balíčky napříč sériema karet,firmwary, moduly dekodéry. Společným prvkem je originál cryptoworks+ICE+zkouška nové technologie M7 Skylink-na té konkrétní kartě. Problém u klienta to není, vše chodilo do 20.8.2013 bez problémů a základ Digital také jede v pohodě.

Jen to předplatné je v há.ji.

Nu což účel to splnilo, aby i ostatní, pokud na problém narazí-li věděli, že někdo další řešil obdobnou situaci! Přičemž problém aktuálně pomalu mizí a to je to hlavní, čehož jsem chtěl dosáhnout!
Ale toto neskutečné chování a aroganci, hned tak nezapomenu! Rv :crying:

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

jistě je možné,že žádný z mých zákazníků nic nepředplácí(což netuším),(ale není to pravděpodobné),proto nezaznamenali problém,možná dělali pokusy jen s nějakou serií karet R^ :laughing: :lookaround:
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

pierrepetr

Bylo to prostě adresně, pokusně pro určité karty, mnohem intenzivněji než v minulosti!
Proto se zde nemůžeme dohodnout zda chodí či ne!a upozorňuji na to od začátku!

Sám vlastním xx karet a půlka byla takto postižená, co byla v té době zaplacená a aktivně využívaná a další karty nikoliv a pokud jsem zkusil do klientského přístroje svou kartu, tak klient funkční s mou a jeho u mě na testech KO! Zkoušet mohu dost věcí-moduly-přístroje atd..

Mám tu smůlu nebo štěstí, že má práce je i mým koníčkem. ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

satman 1

V nastaveni problem nie je, vsetko je overene, doteraz normalne funkcne. CI hodiny - normal, dual kodovanie - vyp, soft posledny 2.56.0.5. v moduloch nemam I-code, v takom rezime to ide urcite horsie ako v cw.
Podla mna ten "problem" je len v nejakom "blbom" zapise na kartach, mozno vyskusam tie Tech. Irdeto moduly, ako to pojde teraz s nimi.
Dik. ;)
uživatel
HornetF18
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 855
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta1

pro většinu zde je to taky koníček,jinak by tady netroubili do noci,jen opakuji já ,ani moji zákazníci(což doufám) problém nemají,možná ho zaznamenali a než mě kontaktovali potíže pominuly,nevím,tímto nechci obhajovat skylink,který jen trpím,protože na 23.5 není konkurence,bohužel R^ :laughing: R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 514
Odpověď v diskusním vlákně
 

Ces??????

Ces co s tím má RVHP Společného. A co stim má CCCP? Vysvetlis mi to.
uživatel
satman1
Registrace: 9/2010
Příspěvků: 4 107
Odpověď v diskusním vlákně
 

satman

raději si od něj nic vysvětlovat nenechávej, je to ztráta času... ;)

On Air!
uživatel
Saxon
Registrace: 5/2007
Příspěvků: 18 235
Galerie: Saxon
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

pierrepetr - mozno problem maju a nevolaju tebe, ale Skylinku, alebo vobec nikomu. Moznosti je viac! Alebo si obvolal vsetkych 800 zakaznikov ci im to neseka?
Poznam par ludi, hlavne starsich, ktorych som sa pytal a povedali ze im hodinu nic neslo, alebo ze im seka a podobne. Na moju otazku ci niekomu volali, povedali ze nie! Nevolali ani do Skylinku, ani predajcovi. Takze ak sa ozve X ludi, tak problem moze mat 10x viac ako tych X ludi! Nie kazdy sa ozve.
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 590
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Chlapi,
tak dnes to ide ako pred tymi pokusmi spred tyzdna ;) R^ ziadne cakanie na odkodovanie a tma na obrazovke.
Povedzete mi, na co je toto dobre? Doplaca len ten obycajny poctivy clovek.

Podotykam, ziadne zmeny v nastaveniach som nerobil.
uživatel
HornetF18
Registrace: 10/2011
Příspěvků: 855
Odpověď v diskusním vlákně
 

pierrepetr

Ach už mi to je jasné!
Díky za tvoji odpověď:musím se přiznat,nevím přesně,ale mám cca 500-800 zákazníků a volal mě s problémem s kartou slovy jeden. Toto a jedna malá zprávička, co tu přeleťela skoro bez povšimnutí byla tou poslední do mozaiky!

Stále mi nešlo do hlavy, proč základ chodí a zlobí jen placená část a zejména cryptoworks. V podstatě jsme si odpověděli sami a vše je zde a v ostatních tématech napsáno!

Pokud se na to podívám bez emocí, vše smetu ze stolu a začnu od začátku, ale z jiné strany a komplexněji, tak je to jasné jako facka. Pokud udělám analýzu dat mohu dojít k zajímavému konci.
Což si položit otázku: Jak nejrychleji zjistit aktuální stav trhu v placené nabídce a přitom komplexně zjistit data pro potřeby zavedení nové technologie a "budu tlačit na pilu" prostě teď? NO?
20.8 Rovina a cílová část sdílení-UNI-PVR-CRYPTOWORKS-DVB_S-IRDETO-DVB_S2 TEST od 20.8 do 28.8.
22.8 https://www.parabola.cz/zpravicky/20115/skylink-testuje-protipiratska-opatreni/

Tímto se zmapuje kolik procent v placené nabídce co kdo používá! Pověřím jednotlivé úseky jednou částí a je to!
Vše v jednom! Irdeto z jejich pohledu řeší dost, ale co stím, když má někdo starý stroj? A kolik jich má placenou nabídku a starý stroj?! :(( No to už se teď ví!
A teď to hlavní ta malá "velká" zprávička.
27.8. https://www.parabola.cz/zpravicky/20134/19-2e-canal-digitaal-vypnul-programy-na-tp-97/
Tedy nastanou škatulata hejbejte se Základ-Digital=DVB-S a placená TV jen=DVB-S2. Jak kdo na tom je teď, už jasné!!!

Tímto se ledacos vysvětluje a řeší! Klobouk dolů to takto komplexně zamaskovat :O

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Odpověď v diskusním vlákně
 

Delta 1

Kolego já píšu v čtečkách i modulech, jo asi jsem zápoměl na ten modul CSM CRW/irdeto a kartě ICE a tam jede v CRW.. A i v CRW čtečce s SW pro kartu ICE v Technisatu STR1 a v Topfildech 600 s SW zas pro ICE není problém i balíčko-programi Skylinku. - -- To v dobrém na objasnění. --- Jen Ti stěžovatelé : a je otázka co tam maji za SW a kde je pravda a neházím je všechny do jednoho pytle. R^
uživatel
CES
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 4 385
Stránka: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [ 10 ] 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra