ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryptoworks

Protože se stále množí problémy a přibívají i zde na parabole podobná témata, nejde to či ono, dovoluji si zde založit tento nový, neboť starší je již nedostupný.
Pokud by bylo možné, nejlépe vlákno přišpendlit, dokud M7 Skylink nevydá prohlášení, či nezjedná nápravu dané situace!

Aktuálně nefunguje korektně ani jeden, pokud pracuje s kartou ICE podléhající nové technologii. Protože to však není použito na všech kartách, tak některé ještě jedou.
Až M7 Skylink vyhlásí k datumu XY budou muset mít všichni IRDETO, jinak vše staré nepojede, tak prosím.
Jenže žádné takové vyjádření nemám! Vy snad ANO?!
Do té doby si můžou zkoušet cokoliv, ale bez omezení pro takovéhoto klienta!!!
Ještě jednou pro všechny co to nechápou: Aktuálně řádně platící klient s originálním dekodérem Cryptoworks má problém s placenou nabídkou.

Digital jde bez omezení!

Příbuzná témata:
https://www.parabola.cz/forum/topic-78784/7/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78753/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78769/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78755/1/
https://www.parabola.cz/forum/topic-78811/

https://www.parabola.cz/forum/topic-55895/

A navíc jim už cca dvě hodiny nejdou weby se zprávou karet:
Service Temporarily Unavailable
The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/2.2.16 (Debian) Server at registrace.skylink.cz Port 80

Toto už je opravdu nutné řešit!!!

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
uživatel
Delta1
Registrace: 6/2007
Příspěvků: 1 860
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

No ona je jeste jedna moznost - aby M7 usetrila, rejpou se v tom agenti z toho jednoho s.r.o. sami a doje..bali to tak, ze ted sami nevi co s tim. Proste at tak ci tak, je to naprosty diletantismus a arogance. Kazda jina seriozni spolecnost by system vratila neprodlene do funkcniho stavu alespon s malou omluvou a dalsi pokusy nedelala naostro.
uživatel
J a
Registrace: 7/2005
Příspěvků: 3 328
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Zajímavá shoda náhod - to prohlášení p.GLISNÍkA o zavedení surflocku a o tom,že se platících zákazníků nijak nedotkne!?! zmizelo nejen z paraboly,ale i z jiných serverů!Kdo ví proč,že by nám to řekla redakce?

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

ale z naší

paměti to nezmizí :))) :O :laughing:
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 429
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Ja
To není tak jednoduché přiznat chybu a vrátit zpátky... chápej, tam se lže uvnitř společnosti - technici typu koudelka dávají managementu informace - že vše je "OK", management to chce slyšet a dává dál info chlebodárcům do Lux že vše je OK, bo jaké by byly odměny ?? atd... nikdo nemá rád problémy, zpracovávají se tabulky přehledy ukazatele... tak jako všude, a jak jsi správně napsal, ryba smrdí od hlavy, dokud se nenastaví jiný styl ve firmě dovedou to do krachu, nikam jinam, nyní je to mix neschopnosti, diletantismu, prolhanosti arogance...
uživatel
lance
Registrace: 10/2008
Příspěvků: 5 073
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Koudelka obyčejný lépe vybavený zákazník Skylinku, tak to jo :laughing:, nejdřív to celé rozvrtá a pak se k chlebodárci ani nehlásí :laughing:

Octagon SF 8008 , Skylink komplet, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
uživatel
drobeček
Registrace: 1/2006
Příspěvků: 6 168
Odpověď v diskusním vlákně
 

je to

agent v terénu z Chvojkovice Brod :laughing: R^ R^
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 429
Odpověď v diskusním vlákně
 

snad jsem

neporušil pravidlo č.5 :laughing: R^ :laughing:
uživatel
pierrepetr
Registrace: 5/2006
Příspěvků: 27 429
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Hlavne ze dali serpo, kvoli tomu ze maju vela telefonatov na infolinku. Vsak tie telefonaty vzdy sposobuju oni sami!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 586
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Aj keby rada, ze si maju zakaznici kupit novy prijimac, lebo je na vine ten (aj ked doteraz bezal roky bez problemov), tak aj tak nechapem Skylink, preco si mysli, ze zakaznici zajtra nabehnu do obchodu a kupia novy?
Maju prijimac, ktory evidentne funguje. Aj keby nebol Skylink Ready, tak za tie peniaze na novy, mozu radsej zaplatit ponuku FreeSatu na rok a este im aj polovica ostane! Takze nechapem preco si mysli, ze sa tymto Skylink neposkodzuje? A kto by si vedome poskodzoval firmu?
Fakt predsa nemozu cakat ze ludia hufne pojdu nakupovat nove prijimace? To by ich naivita prekrocila vesmir!
Sa stavim o co kolvek, ze tymto klesne pocet zakaznikov a hlavne predplatitelov. Lebo EMU na zaklad dokaze dnes uz takmer kazdy NESKLYLINKREADY prijimac! Tam to neseka!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 586
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

V době, kdy jsem kupoval dvě karty crypto, nebylo o nějakých certifikovaných přijímačích ani vidu.
Po nějakém tom roce jsem provedl výměnu s tím, že pokud v přijímači fungovala karta crypto, bude fungovat i ICE.
To byla první lež.
Když jsem to na své náklady zprovoznil, začne toto!

Skylinku vzpomeň si laskavě, co jsi mi deklaroval!
uživatel
bubenin
Registrace: 3/2011
Příspěvků: 39
Odpověď v diskusním vlákně
 

 RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Tak som prisiel z dovolenky a karta ice ani tuk, ani zaklad. A platim si multi HD Pouzivam ju v orig. module CW.
Volam na infolinku a vraj mam nieco s prijmacom, alebo kartou. Ale ze mi poslu zapis a mam nechat na Jednotke 2-3 hodiny. Asi po troch hod. mi nabehol len zaklad. Volam tam a vraj u nich je vsetko v poriadku. Ze mam reklamovat u predajcu zariadenie. Vecer mi nabehol aj multy. Dnes rano zapnem prijmac a nejde mi nic len zaklad. Tak nech idu do (nevhodné slovo)e, chodim na tyzdnovky a manzelka si doma s tym neporadi! Dakujem Skylink Rv Rv Rv
uživatel
hard333
Registrace: 4/2008
Příspěvků: 202
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Skylink někde zakopal prašivého psa a netušil co na jeho hrobě vyroste !! Jinak já nemán žádný balík od Skyl. - karta ICE, ve čtekách CRW a v modulu Smit Irdeto, stroje : Technisat STR1, Comag HD SL100 a starý Strong 6255 NO PROBLÉM. R^
uživatel
CES
Registrace: 4/2007
Příspěvků: 4 385
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Stale dokola 20-25 nickov vsade.............pierre roky to slapalo, teraz ti volaju lebo ten tvoj black panther co si roky daval skapal? Vsetci co ste ryzovali na uni citackach a nebrali ste varovania vaznem teraz rieste svoj problem. Komu blbne cert, stroj a modul nech nakope pravom skylink do gul. Ale ako som pisal, maslo mate vsetci na hlave. Aj skylink ked tvrdil, ze ICE pojde bez problemov c CRw.A kedze teraz su operacie na kartu narocnejsie, tak niektore masiny maju problem. Neobstoji, ze predtym to islo, samozrejme predtym to ani nebolo zapnute. Obstalo by to keby surflock predtym isiel a teraz nie.To by malo logiku. Teraz sa vinici hadaju kto je ten najväcsi vinnik, zakaznik ostava v rozpakoch. Kua ked toto nie ja demokracia. Alebo (nevhodné slovo)kracia? :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

liquere

šak to demokracia ne :))) každý si robí čo chce, ovšem musím podotknúť, že by to chcelo začleniť do právneho zákona, na koľko SID môže byť nastavený Surflock.
Toť a potom na podnet by sa tím mohla zaoberať SOI, a mali by sme porušenie zákona, takto nemáme nič.
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

Pistok netrep. Demetna spolocnost potrebuje specialne zakony, lebo ako sa ukazalo, ked prevezmeme nieco co vonku funguje, slovan urcite najde problem preco to nefunguje. Toto mozes pozorovat uz 20 rokov. Alebo kde si zazil taku kravinu, ze ked je v zakone napisane, ze prezident vymenuva niekoho- tak vznikne kriza a zacnu sa hadat, ci musi vymenovat alebo nie? To sa moze stat len tu medzi blbmi.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
uživatel
liquere
Registrace: 7/2008
Příspěvků: 14 231
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

hard333:
žena s tím nemusí nic dělat, stačí když to nechá na nějakém programu z placené nabídky, naběhne to samo. Zatím jsem zkoušel tři staré CRW moduly a všech to naběhlo do 3 minut samo.
uživatel
TDHenry
Registrace: 3/2010
Příspěvků: 536
Odpověď v diskusním vlákně
 

TDHenry

Naběhlo to a "drží to" nebo to nabíhá do 3 minut každý den?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

andještě jednou KOUDELKA

Opakuji svůj včerejší dotaz - jestli můžeš,prosím o Tvůj věcný komentář.Znovu připomínám,že si nestěžuji,jen mám rád,když věci fungují.Takže citace -
"@koudelka
Ptal jsem Tě na Tvůj názor na to,proč karta ICE v
certifikovaném modulu s posledním softem se na jednom programu spouští naprosto jinak než na jiném !!! A použitý přijímač s tím nemá naprosto nic společného,protože před nepovedeným surflockem se karta spouštěla stejně,tj.těch cca 12 vteřin, na všech programech !!!"Díky a měj se,tahlovej.

konstantní úroveň přijímaného VF signálu je pouze ve vakuu a to ještě v případě,kdy je přítomen pouze JEDINÝ signál. Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
uživatel
táhlovej
Registrace: 3/2005
Příspěvků: 1 241
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

"Toť a potom na podnet by sa tím mohla zaoberať SOI, a mali by sme porušenie zákona, takto nemáme nič." - nik netvrdi ze Skylink robi nieco nezakonne.
Ale to ze to neni nezakonne este neznamena, ze s tym zakaznici nemozu nic urobit! Nech si Skylink robi co chce, my sa poberieme inde a bude. Zakon trhu, funguje inak ako zakon pravny!
Naserie ta firma, tak sa na nu vykasles. Poskodi si meno, a pride o zakaznikov a moze ju to priviest casom aj do krachu. Ale to je ich vec.
Nik ma nedonuti kupit iny pristroj! Nikde nepisali, ze ho nesmiem mat. Negarantovali to, ale ani mi ho nezakazali.
A ti co sa ich zastavate, tak nezabudnite, ze ked odide vela zakaznikov, tak pre Vas co tam ostanete, nebude ponuka lepsia, ale naopak horsia a este bude aj drahsia. Niekde budu musiet straty nahradit!
uživatel
Billysk
Registrace: 4/2006
Příspěvků: 1 586
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

@koudelka
Poradíš co tedy dělat s tím certifikovaným optiboxem když nechce načíst kartu a hlásí chyba karta, než se to konečně chytne tak to je 10minut. S nastavením jsem nic nedělal a taky mi cca před týdnem nefungovalo nic, byl jsem u prodejce a zkoušel tuším v technisatu ale to je bez záruky a taky nic, jen zbytečná cesta.

Další problém (bez zákuky skylinku) mám GM Triplex(3x tuner)
pokud přepnu programy rychleji a především na prima zoom tak čakám a čekáma tak klidně 20s až potom to naskočí, někdy musím resetnout oscam (tady věřím tomu že to může nastat chyba v přístroji)

Ještě podotku že nemám žádné sdílení, jen jedna karta - jeden přístroj.
Jinak mi skylink vyhovuje především tím že si předplatím dle potřeby, ovšem pokud to bude neustále jen nějaké řešení problémů tak to asi od něj uteču.
uživatel
Ventor
Registrace: 2/2006
Příspěvků: 66
Odpověď v diskusním vlákně
 

Billysk

Ano, také mě štve, že můj Smit CRW momentálně zlobí s kartou ICE, ale věřím že se to vyřeší a bude to zas OK. Nemám důvod někam odcházet. A myslím, že je takových spousta. A kam odejít? K FreeSAT, kde někdy v budoucnu bude probíhat stejný přechod na možnost používat Surflock? Jo, vlastně. Tam už problémy nebudou, protože Irdeto si to odladí na uživatelích Skylinku.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
uživatel
joscer
Registrace: 10/2007
Příspěvků: 9 720
Odpověď v diskusním vlákně
 

Ventor

Ale ten 3 tuner, to je ako 1 STB z kartou a 2x STB na Share. :))) :))) :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Odpověď v diskusním vlákně
 

Zkuste to teď

Zkuste někdo jak to aktuálně funguje. Já jsem pryč a nemohu zkusit, ale kolega mě psal, že mu to teď pustí 4 programy.
uživatel
ZdenekMi
Registrace: 1/2011
Příspěvků: 513
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Skylink ICE_kompaktibilita s dekodéry cryp...

takže update:
skylink se mnou stále nekomunikuje, i když se jim podařilo zprovoznit večer zákaznickou zónu. poslal jsem jim další e-mail.

z mého ročního předplatného balíčku kombi uběhl další den bez možnosti sledovat byť jeden placený program.

moje konfigurace pro připomenutí.
technisat hd8-s, modul technisat technicrypt cw, karta ice.

škoda, že jsem skylink všude chválil. odteď už to dělat nebudu. doteď jsem patřil mezi tzv. early adopters. koupil jsem si hd přijímač mezi prvními, předplatil si hd programy mezi prvními, pořídil si kartu ice v době, kdy to ještě nebylo nutné. ano, neměnil jsem modul, protože ice karta přeci bude "vždycky" fungovat i cw modulech, od toho je to ice karta ... předplatil jsem si kombi balíček na rok, aby skylink věděl, že o mám placené programy zájem. výsledek? už týden nic nefunguje. a arogantní skylink a totálně amatérský přístup.

takže, milý skylinku, krizová komunikace stojí pár korun. nauč se s lidmi komunikovat a honem něco vymysli! pan glisník druhdy čítával tohle fórum, třeba má teď taky chvilku ...
uživatel
lastopia
Registrace: 7/2009
Příspěvků: 57
Odpověď v diskusním vlákně
 

lastopia

sprav refreš a do par 3 minut aj reset pinu a možno ti to nabehne, ak nie zmen si pin na 0000 a potvrd, a znovu reset pinu. :)))
uživatel
PISTOK153
Registrace: 11/2010
Příspěvků: 2 781
Stránka: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 255
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra