Quantcast

Comedy Central testuje v UPC Direct

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Comedy Central testuje v UPC Direct

Satelitní pay-tv platforma UPC Direct pro region střední Evropy (Česká republika, Slovensko a Maďarsko) rozšířila nabídku programů o další službu - maďarskou mutaci programu Comedy Central. Program je součástí maďarské nabídky.

Comedy Central Hungary vysílá 24 hodiny denně a je šířen přes platformu UPC Direct (Astra 1KR, 19,2°E), na kmitočtu 10,921 GHz, polarizace horizontální, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S, video PID 601, audio PID 610. Kanál se identifikuje jako Comedy Central_TEST. Signál je v rámci simulcryptu kódován systémy CryptoWorks + Nagravision 3. Tento program zatím není šířen ani v konkurenční platformě Digi TV.

Comedy Central testuje v UPC Direct
▲ Comedy Central testuje v UPC Direct

Comedy Central je kanál věnovaný humoru a zábavným formátům (seriály, show). Obdobné programy existují i v zahraničí - např. v Německu, Velké Británii či Španělsku.

Je to již v pořadí druhé rozšíření maďarské nabídky UPC Direct v poslední době. Před měsícem do paketu vstoupila maďarsko-rumunská mutace programu Eurosport 2. Zatím není známo, zda a kdy bude obohacena česká nabídka.





Reklama




Vybrané články