Quantcast

10 nových programů v paketu Sky Italia

| Martin Vyleťal | tisk

Začátkem srpna odstartovalo na italské satelitní placené televizi Sky Italia (Hot Bird, 13°E) rekordních 10 nových programů ve standardním rozlišení (SD). Nové programy jsou různých žánrů a pro různé věkové skupiny abonentů.

Sky Italia pro děti od srpna nově nabízí programy Nick Jr., Nickelodeon +1, Playhouse Disney +1, pro batolata Baby TV, pro příznivce latinskoamerické hudby program Onda Latina TV, zábavní kanál Gambero Rosso, filmový Sky Cinema Italia, komediální Comedy Central +1, pro ženy Lady Channel a pro zájemce o starší populární seriály a filmy je tu Fox Retro.

Technické parametry (vše Hot Bird, 13°E, CA NDS Videoguard):
Playhouse Disney +1 - freq. 11,219 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4
Nick Junior, Comedy Central +1, Fox Retro, Gambero Rosso, Lady Channel, Onda Latina TV, Sky Cinema Italia - freq. 12,092 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4
Nickelodeon +1, Baby TV - freq. 12,616 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4

Na konci července v paketu Sky Italia naopak skončily programy RaiSat - RaiSat Prem1um, RaiSat Yoyo, RaiSat Smash Girls, RaiSat Extra, RAISat Gambero Rosso, RAISat Cinema. Provozovatel platformy Sky Italia se nedohodl s veřejnoprávní RAI na podmínkách dalšího šíření na placené televizi. Od konce července jsou programy RaiSat dostupné v digitální terestrické síti (RaiDTT), tak i v satelitní neplacené DTH službě RaiTivú (Hot Bird, 13°E).





Reklama




Vybrané články