Quantcast

Prima vstupuje do podzimu s novými webovými stránkami

| redakce | tisk

V noci na 31. srpna 2009 se po téměř dvou letech web Televize Prima dočkal nové podoby, která vychází ze staniční grafiky Televize Prima. Změnili jsme jeho vizuální podobu, abychom divákům umožnili přehlednější a snazší orientaci v jeho obsahu. Součástí změny je také přechod na nový redakční a publikační systém, díky kterému bude náš web mnohem flexibilnější.

Nový web Primy je připraven tak, aby obsahoval více zajímavých informací o oblíbených pořadech než jeho starší verze. Komfortnější je například sledování videí k jednotlivým pořadům; videoarchiv je připraven ve spolupráci se serverem stream.cz.

Chceme dát divákům větší možnost vyjádřit se k dění v televizi. Jejich náměty a komentáře nás zajímají a právě prostřednictvím našeho nového webu můžeme být s diváky v užším kontaktu,“ vysvětluje záměry Denisa Schulzová, marketingová ředitelka Televize Prima. Nový web Televize Prima nabízí návštěvníkům také větší možnosti zapojit se do tvorby webu prostřednictvím interaktivních a komunitních prvků.

V dohledné době se mohou diváci těšit na speciální webové stránky některých pořadů Televize Prima. Chystáme také inovaci zpravodajského videoarchivu a pro registrované diváky připravujeme řadu zajímavých soutěží.

zdroj: PR Prima TV





Reklama




Vybrané články