Quantcast

France 24 a C Music TV v nominaci na Hot Bird Awards

| redakce | tisk

Celosvětový zpravodajský kanál France 24 a hudební televize C Music TV jsou v nominacích na letošní ceny Hot Bird Awards, který každoročně udílí Eutelsat nejlepším televizním kanálům v několika kategoriích. Vybraní novináři vybírali ze 144 programů vysílané na satelitech Eutelsat, z toho 34 bylo zařazeno do 11 tématických kategorií.

V kategorii HDTV jsou nominovány Deutsche Welle TV (Německo), HD Suisse (Švýcarsko), National Geographic Channel HD (Itálie). Mezi dětskými kanály jsou vybrány Baraem (Katar), K2 (Itálie), TV-nanny (Rusko).

Ve filmových kanálech bodují ale kino! (Polsko), Hi Nolly (Nigérie, Velká Británie), Wojna i Pokoj (Polsko). Kulturní a vzdělávací kanály zastupují Nostalgia (Rusko), Red (Itálie), Zakon TV (Rusko). Dokumentární kanály pak BBC Knowledge (Velká Británie), IZ TV (Turecko) a Vremja (Rusko).

V kategorii Fikce jsou mezi vybranými Fox Retro (Itálie), M Net Action (Jižní Afrika) a Tele Klub (Rusko). V lifestylových kanálech novináři nominovali Auto Plus (Rusko), Body in Balance (Německo) a World Fashion Channel (Švýcarsko).

Hudební televize zastupují C Music TV (Velká Británie), Nigezie (Nigéria, Velká Británie) a Trace Tropical (Francie).

BBC Persian (Velká Británie), France 24 (Francie), Sky TG24 (Itálie) a TVN CNBC Biznes (Polsko) jsou v nominaci na zpravodajskou televizi.

V kategorii Sport jsou nominovány ESPN Classic (Itálie), Sky Sport24 (Itálie) a Yacht and Sail (Itálie). Stanice CCTV 9, Duna TV a YES Italia jsou v nominaci v kategorii Národní okno.

Vítězové jednotlivých kategorií na již 12. Hot Bird awards budou oznámeny během SAT Expo, mezinárodním veletrhu digitální a satelitní techniky, který se bude konat v Římě ve dnech 4. až 6. února 2010.





Reklama




Vybrané články