Quantcast

Konec Enter Film, Inter+, Enter Music TV na 5E. Nyní na 4W

| redakce | tisk

Na satelitu Sirius 4 (4,8°E) došlo s příchodem Nového roku k poměrně významným změnám v distribuci ukrajinských tématických programů. Na této pozici bylo ukončeno vysílání stanic Enter Film, Inter+, Enter Music TV.

Kanály Enter Film, Inter+, Enter Music TV po mnoha letech zde ukončily své šíření. Tyto stanice se nově vysílají na izraelském telekomunikačním satelitu Amos 3 4°W) nadále volně a pro příjem není zapotřebí žádná přístupová karta.

Ukrajinská mediální společnost Media Group na konci podzimu loňského roku oznámila vybudování svého satelitního multiplexu a přesunutí všech jeho stanic na jedinou družici - Amos 3 (4 stupně západně). Paket s kanály Inter (CA BISS), NTN, K1, K2, Megasport, MTV Ukraine, Enter Film, Enter Music TV a Inter+ se vysílá na kmitočtu 10,890 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S. Příjem paketu je bezproblémový v regionu celé střední Evropy - tedy v Česku i na Slovensku s parabolami malých rozměrů (okolo 60 cm).

Uvolněnou kapacitu po třech výše uvedených programech na satelitu Sirius 4 (4,8°E) využily jiné ukrajinské programy - News One, Ru Music, English Club TV. Vysílání i těchto stanic je FTA.

technické parametry:

• Sirius 4 (4,8°E), freq. 12,073 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S

Zároveň bylo ukončeno šíření těchto stanic na původním dočasném kmitočtu 12,130 GHz, pol. V.





Reklama




Vybrané články