Quantcast

Prima COOL s upraveným logem

| redakce | tiskobrázek k článku: Prima COOL s upraveným logem

Prima COOL, sesterský kanál české komerční Prima TV, se dnes divákům představil s mírně upraveným logem na obrazovce. Logotyp byl rozšířen o zmenšený tvar loga Prima otočený o 90 stupňů. Změněné logo má za úkol diváky informovat o tom, že kanál patří do rodiny stanic Prima.

Vedle úpravy loga přichází Prima COOL s další novinkou - od dnešního dne vysílá stanice déle - začíná dříve a vysílání končí později. Vysílání ve všední dny startuje již po 11. hodině dopoledne a končí před šestou hodinou ráno. O víkendech začíná program kolem osmé hodiny ráno. Prima COOL nemůže (zatím) vysílat 24 hodiny denně. Ve všední dny totiž na jejich frekvencích vysílá její další kanál - R1 od 6:00 do 11:00 hodin. Rozšíření vysílacího času Prima COOL schválila na posledním prosincovém zasedání Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV).

Program Prima COOL se vysílá v rámci celoplošné DVB-T sítě Českých Radiokomunikací a také je dostupný prostřednictvím satelitních sítí CS Link a Skylink v rámci neplacené nabídky.

Prima COOL s upraveným logem
▲ Prima COOL s upraveným logem

technické parametry:

Astra 1G (23,5°E), freq. 11,876 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/MPEG-2, CA CryptoWorks





Reklama




Vybrané články