Quantcast

Fishing and Hunting a DoQ od 1. května v nabídce UPC Direct

| redakce | tisk

Příznivci dokumentů o lovu a rybolovu najdou svůj kanál i v základní programové nabídce tuzemské satelitní televize UPC Direct. Mediální skupina IKO TV Central Europe rychle rozšiřuje dostupnost svých televizních programů, které jsou nyní dostupné prostřednictvím většiny tuzemských televizních platforem - satelitních, kabelových a IPTV operátorů.

Diváci UPC Direct se navíc mohou těšit na maximální obrazovou kvalitu. „Přesun na nový satelit zajistí vyšší kvalitu televizního signálu. Zároveň bude rozšířena programová nabídka o další televizní kanály, například F&H. Pestrý svět přírody na kanále F&H vybízí, aby si ho divák vychutnal v nejvyšší kvalitě. A protože nabízí i pořady vzniklé v Česku, je dobrým ?úlovkem? i pro UPC Direct,“ řekl František Malina, tiskový mluvčí společnosti UPC.

Tematické kanály F&H a DoQ jsou dnes součástí většiny programových nabídek tuzemských poskytovatelů placené televize. „Zařazení do základního balíčku UPC Direct je dalším důkazem, který potvrzuje rostoucí popularitu našich kanálů,“ řekla Erika Luzsicza, ředitelka IKO TV Central Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Zařazení televizních kanálů F&H a DoQ do programové nabídky UPC Direct se událo měsíc po rozšíření programové nabídky satelitní platformy Skylink o kanál F&H. Divácký potenciál kanálu F&H je obrovský, v Česku je zhruba 350 tisíc registrovaných rybářů a 180 tisíc myslivců.

V současné době je F&H dostupný v digitální programové nabídce největšího českého kabelového operátora UPC, prostřednictvím česko-slovenské satelitní platformy CS Link (samostatně i jako součást programového balíčku), prostřednictvím Skylink a rovněž v sítích většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů.

zdroj: IKO TV





Reklama




Vybrané články