Quantcast

MTG spouští v Bulharsku kanál Nova Sport

| redakce | tisk

Modern Times Group (MTG AB) spustí v pátek 30.4.2010 nový lokalizovaný prémiový sportovní placený kanál pro potřeby bulharského trhu. Stanice pod názvem Nova Sport bude přinášet prémiový sportovní obsah, včetně fotbalové anglické Barclays Premier League a UEFA Champions League.

Bulharská Nova Sport dále přinese přenosy z lehké atletiky IAAF Diamond League a mistrovství světa v ledním hokeji 2010.

Nova Sport bude vysílat denně od 12:00 do 01:00 hodiny. MTG pro kanál zajistila výhradní práva z anglické Premier League, Ennglish FA Cup a také domácí zápasy Anglie a neexkluzivní UEFA Champions League a řadu dalších.

MTG pro Bulharsko zajistila exkluzivní práva od FA Premier League Channel, Speedway Grand Prix a KHL (Kontinental Ice Hockey League).

Nova Sport je v pořadí 14. lokalizovaným sportovním kanálem, který spustila MTG. Nova Sport nahradí neplacený hudební kanál MM, který je šířen třetími stranami prostřednictvím satelitní, kabelové a IPTV sítě. Díky tomu bude Nova Sport od počátku k dispozici pro více než 60 procent bulharských TV domácností.

MTG v Bulharsku provozuje filmový kanál TV1000 Balkan, dokumentární Viasat History a Viasat Explorer a od 5.5.2010 bude nabízet televizi Viasat Nature. Vysílací skupina dále v zemi provozuje neplacené programy Nova TV, Diema, Diema 2 a Diema Family. Její televize mají celkově 29,3 procentní podíl mezi diváky ve věku 18 až 49 let.





Reklama




Vybrané články