Quantcast

Sky a LG spolupracují v propagaci 3D

| redakce | tisk

LG a britská satelitní platforma SKY UK spolupracují v zavedení televize ve trojrozměrném obrazu (3DTV). Sky preferuje televizory LG pro své klienty z důvodů širokého výběru aktivní i pasivní 3D technologie. Spolupráce probíhá v oblasti marketingových aktivit, informací a propagace obou značek.

Partnerství vychází z dřívější spolupráce mezi oběma společnostmi, kdy více než 1 milion lidí mohlo v hospodách a klubech sledovat 3D obsah nabízený platformou Sky.

K 1.10.2010 Sky spustí vysílání 3D stanice pro individuální zájemce ve Velké Británii a Irsku. Vysílání začne golfovým turnajem Ryder Cup v Celtic Manor. Kanál bude propagovat široký rozsah 3D televizorů LG. Reklamu uvidí 2,9 milionu klientů, kteří si objednali programový balíček Sky HD, který umožní i přístup k 3D obsahu.

LG nabízí nejširší škálu 3D televizorů. Svým zákazníkům nabízí technologii aktivní i pasivní. Stávající nabídka produktů se nedávno rozšířila o 3D televizory - plazmové (model PX990), ultra tenké LEX8 a LEX9. LG také nabízí 3D televizory v jiných technologiích - LCD, LED, Full LED a plazmové řešení a také obsluhu standardu Blu-ray a systémy domácího kina.

První 3D kanál Sky bude přinášet sportovní obsah, filmy, dokumentární pořady a zábavu.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články