Quantcast

SCM Microsystems dodal přístupové moduly na Digiturk

| redakce | tiskobrázek k článku: SCM Microsystems dodal přístupové moduly na Digiturk

SCM Microsystems, dodavatel řešení pro zajištění přístupu k digitálním kódovaným programům, dodal prvních 50 000 přístupových modulů pro Digiturk. Digiturk je největším provozovatelem placené televize v Turecku.

Současná dodávka modulů je součástí kontraktu mezi SCM a provozovatelem turecké placené tv Digital Platform A.S., jenž byla uzavřena na jaře tohoto roku. Digiturk bude nabízet zabezpečené moduly SCM, který umožní přístup i k prémiovému obsahu včetně fotbalového kanálu Lig TV.

Paket Digiturk, který je vysílán přes satelit Eutelsat W3A je možné naladit nejen v celé Evropě ale i na Blízkém a Středním Východě. Pro příjem zájemce potřebuje set top box od provozovatele platformy, případně receiver s volným slotem Common Interface pro vložení nového CAMu.

V minulosti byly programy paketu Digiturk dostupné jen pro turecké abonenty, nyní si je může divák abonovat takřka kdekoliv.

Moduly od SCM Microsystems využívá řada společností v celé Evropě - mj. Premiere, Canal Digitaal, ORF, Multichoice a TopUpTV in Europa a také Broadband Solutions Inc. (BSI) v Ásii. (DF)





Reklama




Vybrané články