Quantcast

Podzimní novinky TPS

| redakce | tiskobrázek k článku: Podzimní novinky TPS

Programová nabídka francouzské pay-tv TPS se bude opět rozšiřovat. Začátkem prosince odstartuje speciální promo akce pro nové abonenty a také nový hudební program, který připravuje M6. Zároveň pokračuje proces plošné výměny přístupových karet, které by měly lépe zabezpečit nabídku před neautorizovaným příjmem.

Fight TV bude speciálním hudebním kanálem pro příznivce klasické hudby. Připomeňme, že ve Francii provozuje M6 již kanál M6 Music, který je určen hlavně mládeži.

S blížícím se startem digitální pozemní televize ve Francii se připravuje start nových tématických kanálů. Je proto možné, že v paketu TPS se objeví BFM TV. Rozhlasová stanice chce spustit televizní kanál věnovaný businessu. Nabídka TPS se v prosinci rozšíří o kanál Demain!

Pro nové abonenty TPS přichystal operátor novou speciální promo akci s možností příjmu placených programů po 3 měsíce zdarma.

Podle francouzských internetových serverů by měla plošná výměna přístupových karet TPS skončit v průběhu šesti měsíců. (satkurier.pl)





Reklama




Vybrané články