Quantcast

Vánoční nálada na Disney Channel od 1. prosince

| redakce | tisk

Prodloužená verze vánočního hitu s názvem Vánoční prázdniny Phinease a Ferba se na Disney Channelu představí v sobotu 4. prosince od 7:30 hodin. Premiéra klasických i zbrusu nových filmů a seriálů Vás budou na Disney Channelu bavit po celé sváteční období.

Disney Channel šíří sváteční náladu s novými epizodami seriálu „Sonny ve velkém světě“ a adventními trojepizodami Vašich nejoblíbenějších pořadů. To vše každý všední den od 14 hodin. Těšit se můžete například na „Kouzelníky z Waverly“, „Sladký život Zacka a Codyho“, nebo na seriál „Aaron Stone“. Začínáme ve STŘEDU 1. PROSINCE.

V tomto období uvidíte také prodlouženou verzi úspěšné epizody seriálu Phineas a Ferb s názvem „Vánoční prázdniny Phinease a Ferba“, zbrusu nové díly animovaného seriálu „Autogrotesky“, spoustu oblíbených disneyovských filmů i několik premiér. Těšit se můžete třeba na prodlouženou verzi filmu „Camp Rock 2: Velký koncert“, „Příšerky s.r.o.“, na „Sněhurku a sedm trpaslíků“ a na film „Válka blogerek“.

Speciální vánoční program Disney Channelu dále obsahuje:

PHINEAS A FERB
Prodloužená verze vánočního speciálu s názvem „Vánoční prázdniny Phinease a Ferba“ má premiéru v SOBOTU 4. PROSINCE v 7:30 hodin. Sváteční příběh sleduje Phinease a Ferba na jejich výpravě za Santou, kterému chtějí dokázat, jak moc jsou mu vděční za práci, kterou každý rok na Vánoce odvádí. Těšte se na zbrusu novou písničku!

AUTOGROTESKY
Nové animované příběhy Bouráka Buráka z trháku studia Pixar „Auta? se objeví na Disney Channelu od SOBOTY 4. PROSINCE od 18:30 hodin. Každá z akčních epizod sleduje příběhy Buráka - zrezlého, ale spolehlivého přítele Bleska McQueena, který vzpomíná na své slavné dny, kdy byl požárním autem, bojoval s buldozery ve Španělsku a dobrodružství a nebezpečí bylo jeho druhé jméno.

CAMP ROCK 2: VELKÝ KONCERT
Disney Channel Vám pro zahřátí v chladné zimě přináší trochu sluníčka - můžete se totiž těšit na víkend se seriálem „Jonas L.A.“ a filmem „Camp Rock“. V SOBOTU 11. PROSINCE a v NEDĚLI 12. PROSINCE od 10:30 hodin. Nepropásněte maraton seriálu „Jonas L.A.“ v 10:30 a 16:30 jak v SOBOTU 11. PROSINCE, tak i v NEDĚLI 12. PROSINCE ani zbrusu novou prodlouženou verzi filmu „Camp Rock 2: Velký koncert“, která má premiéru v SOBOTU 11. PROSINCE ve 12:30 a v 19 hodin. Čeká Vás v ní nová úžasná písnička!

MICKEYHO KLUBÍK
Přidejte se k Mickeymu a zbytku party a sledujte tradiční příběhy od PONDĚLÍ 20. PROSINCE vždy v 7 hodin. Parta z Klubíku se představí v příbězích klasických pohádek. Uvidíš myšku Minnie jako Červenou karkulku, Daisy jako malou pasačku ovcí, dozvíte se také, jestli Goofy zvládne rytířskou výpravu.

PŘÍŠERKY S.R.O.
Pro ještě radostnější Vánoce, vysílá Disney Channel na ŠTĚDRÝ DEN populární disneyovský film „Příšerky s.r.o.“ Děj se odehrává ve městě Monstropolis, kde žijí monstra všech tvarů a velikostí. Film sleduje příběh Jamese P. Sullivana a jeho nejlepšího kamaráda, spolubydlícího a kolegy Mika Wazowskeho.

zdroj: PR Disney





Reklama




Vybrané články