Quantcast

Maďarsko: MinDig TV Extra se rozšířila o HBO

| redakce | tiskobrázek k článku: Maďarsko: MinDig TV Extra se rozšířila o HBO

Maďarská digitální terestrická placená televize MinDig TV Extra se k 1.12.2010 rozšířila o prémiový filmový kanál HBO. Program byl zařazen do DVB-T multiplexu C služby MinDig TV Extra. Zároveň se sportovní kanál SportKlub přesunul z multiplexu C do multiplexu A.

Standardní cena předplatného HBO z MinDig TV Extra na dobu jednoho roku byla stanovena na 37.500 forintů (cca 3337 Kč), resp. 3.125 forintů (cca 278 Kč) měsíčně. Zavádění akční cena HBO je 1.990 forintů (cca 177 Kč).

Placená televize MinDig TV Extra šířená v DVB-T v Maďarsku aktuálně obsahuje 11 programů. Vedle HBO také filmový kanál Film+, dokumentární National Geographic Channel, zábavní Cool TV, pro ženy FEM3, seriálový AXN, rodinný Disney Channel, erotický program Private Spice, zpravodajský Hír, sportovní SportKlub a ATV. Všechny programy jsou kryptované systémem Conax CAS7 a šířené v MPEG-4. Pro příjem je proto nutný DVB-T set top box s podporou tohoto kompresního formátu.

Vedle placené televize MinDig TV Extra je v Maďarsku dostupných několik neplacených programů šířených v rámci služby MinDig TV - M1, M2, RTL Klub, TV2, Duna TV HD, Duna Autonomia a EuroNews.





Reklama




Vybrané články