Quantcast

Cyfrowy Polsat od 1.2. bez kanálů BBC

| redakce | tisk

Zástupci BBC Worldwide v Polsku informovali o ukončení spolupráce s placenou televizí Cyfrowy Polsat. Od 1. února 2011 kanály BBC Entertainment, BBC Knowledge, BBC Lifestyle a CBeebies opustí tuto pay-tv. Skončí tím i spolupráce s operátorem, která byla zahájena v prosinci 2007.

Všechny stanice BBC, včetně BBC Knowledge v HD versi se objeví v nabídce platformy N, stanice BBC Entertainment a BBC Knowledge v SD budou součástí nabídky platformy Cyfra+.

BBC již dříve spolupracovala s Cyfra+. Před lety poskytovala stanici BBC Prime.

Cyfra+ bude od 1.2.2011 poskytovat BBC Knowledge (SD) na pozici 82 přijímačů operátora. Stanice bude zařazena do programových balíčků OPTIMUM, OPTIMUM HD a PRESTIZ HD+. Televizi BBC Entertainment přidá na 66. pozici a bude součástí balíčků KOMPAKT, KOMPAKT HD, OPTIMUM a OPTIMUM HD.

Platforma N (Televize nové generace) bude obsahovat komplet nabídku BBC - tedy BBC Entertainment, BBC Knowledge (SD), BBC Lifestyle a CBeebies. Abonenti budou mít také přístup k programu BBC HD.

Vedle satelitních DTH platforem Cyfra+ a N budou mít k programům BBC přístup také klienti vybraných kabelových sítí po celém Polsku.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články