Quantcast

Tip týdne: Minikuchtíci

| redakce | tisk

S unikátním projektem propojení zájmu dětských a dospělých diváků jedním pořadem přicházejí televize Minimax a TV Paprika. Obě stanice odvysílají ve stejném období od konce února vlastní pořad s názvem Minikuchtíci, v němž vystupuje duo malých kuchařů.

Tuto originální show kombinující vaření a zábavu pro celou rodinu vyrobila společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc., která je zároveň provozovatelem obou uvedených kabelových a satelitních stanic.

Seriál Minikuchtíci (v originálu Minichef) svým formátem přispívá ke společnému aktivnímu trávení času všech členů rodiny. Za cíl si klade naučit děti vařit pokrmy, jejichž přípravu zvládnou snadno a bezpečně bez pomoci dospělých a se surovinami dostupnými ve střední Evropě. Duo dětských kuchtíků ukazuje nejen přípravu pokrmů, ale také pomáhá malým divákům v orientaci v různém kuchyňském náčiní a v jejich bezpečném používání. Další důležitou součástí pořadu jsou informace o stravování v souladu se zdravým životním stylem.

První díl Minikuchtíků uvedeme v pondělí 21. února na TV Paprika, na obrazovkách Minimaxu se objeví o týden později,“ uvedl za provozovatele obou stanic Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe.

Mezi recepty v celkem 15 dílech nebudou chybět tradiční dobroty známé generaci stávajících rodičů, například vanilkové šodó nebo jahodová zmrzlina. Dnešní děti si mohou vybírat z mnoha místních i dovozových surovin, proto tým Minikuchtíků také přinese návody na avokádovou želvu, sladký kuskus či sendvič s mozzarellou a rukolou. Další informace včetně receptů najdou zájemci na adrese www.minimaxTV.cz.

• Pořad upozorňuje, že při přípravě pokrmů musí být v kuchyni spolu s dětmi přítomen z bezpečnostních důvodů dospělý člověk.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články