Quantcast

AustriaSat potvrdila vyřazení ESPN America z nabídky

| redakce | tiskobrázek k článku: AustriaSat potvrdila vyřazení ESPN America z nabídky

Rakouská satelitní pay-tv platforma AustriaSat potvrdila, že z nabídky této satelitní služby byl vyřazen sportovní kanál ESPN America. Stanice byla do nabídky zařazena zhruba před měsícem.

"Velmi litujeme, že sportovní kanál ESPN America musel okamžitě opustit naše portfolio programů," uvedl Olaf Castritiue, viceprezident lucemburské společnosti M7 Group, která provozuje platformu AustriaSat. Důvodem ukončení poskytování ESPN America na AustriaSat jsou právní problémy s německou konkurenční Sky Deutschland, která působí také na rakouském trhu. Sky drží na některé přenosy exkluzivní práva.

"ESPN lituje, že z nepředvídatelných důvodů musel program ESPN America opustit nabídku AustriaSat. Omlouvám se sportovním fanouškům AustriaSat a chceme mít nadále dobré vztahy s AustriaSat a těšíme se na další budoucí spolupráci," řekla mluvčí kanálů ESPN.

Nabídka AustriaSat v současné době obsahuje 14 placených programů v SD rozlišení za cenu 7,90 eur měsíčně při objednání služby na 12 měsíců. AustriaSat pracuje na kartách ORF.





Reklama




Vybrané články