Quantcast

Česko Slovensko má talent na podzim opět na TV Prima a TV JOJ

| redakce | tisk

Televize Prima a slovenská TV JOJ přinesou po loňském úspěšném uvedení znovu celosvětově nejúspěšnější talentovou show ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT, a to již na podzim 2011. Vítěz si i letos odnese šek na 100 000 eur (více než 2,5 milionu Kč) a získá angažmá v Las Vegas. Celou show i letos diváky a soutěžící provedou Jakub Prachař a Martin Pyco Rausch.

Originální formát Got talent je v současnosti největším světovým pojmem pro televizní zábavu. Show si získala po svém prvním uvedení v loňském roce i celou řadu příznivců v Čechách a na Slovensku. „ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT si Češi oblíbili, a proto věříme, že na loňský úspěch navážeme. Jsme již teď zvědaví na letošní přehlídku talentů a samozřejmě na nové vítěze. Akrobatickému duu Dae Men vítězství v soutěži jednoznačně změnilo směr kariéry a katapultovalo je mezi profesionální umělce,“ říká Marek Singer, generální ředitel Televize Prima.

Jsem rád, že formát, který dobyl svět i naše dvě země, se opět na podzim vrací na obrazovky TV JOJ a Primy,“ doplňuje jeho slova František Borovský, generální ředitel TV JOJ.

Těším se na pokračování česko-slovenské verze našeho úspěšného formátu Got Talent, jehož realizaci a provedení považujeme ve FremantleMedia za jednu z nejvydařenějších, a to nejen v regionu střední a východní Evropa, ale také v celosvětovém měřítku,“ vyjadřuje se Andrea Gavačová, ředitelka prodeje formátů společnosti FremantleMedia pro střední a východní Evropu.

Přípravy na show nabírají na obrátkách a přihlásit se může úplně každý, kdo je přesvědčený, že má výjimečný talent. V ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT platí jediné kritérium - talent bez absolutního omezení. Platí pouze jedno jediné pravidlo - předvést něco zajímavého nebo opravdu mimořádného.

První castingová kola se uskuteční již v květnu!
Neděle 1. 5. v 9.00, hotel Corinthia Tower, Kongresová 1, Praha 4
Sobota 7. 5. v 9.00, Brněnské Výstaviště - Kongresové centrum, Brno
Neděle 15. 5. v 9.00, hotel Doubletree by Hilton, Hlavná 1, Košice
Sobota 21. 5. v 9.00, Radisson Blu Carlton Hotel, Hviezdoslavovo nám. 3, Bratislava
Sobota 28. 5. v 9.00, hotel Imperiál, Tyršova 6, Ostrava

Obě televizní stanice již spustily castingové výzvy. Zájemci se mohou hlásit prostřednictvím internetových stránek www.csmatalent.tv, kde najdou přihlašovací formulář.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články