Quantcast

Karta Skylink VÝMĚNA, nyní s bonusem

| redakce | tisk

Česko-slovenská satelitní platforma Skylink oznamuje podmínky a termín akce Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem. Vyměňte si starou kartu včas a získejte peníze zpátky.

Většina zákazníků Skylinku vlastní přístupovou kartu, která je po technické stránce typu CryptoWorks. Vzhledem k tomu, že v roce 2012 skončí technická podpora ze strany dodavatele tohoto systému, bude třeba staré karty CryptoWorks v příštím období postupně vyměnit za nové karty Irdeto (Irdeto ICE).

Výměna se týká karet CryptoWorks se sériovým číslem začínajícím 0000285..., 03436... a 01976....

Našim zákazníkům doporučujeme kartu vyměnit včas, aby v budoucnu nebyli vystaveni zbytečné časové tísni. A protože co nejhladší průběh výměny karet je rovněž v zájmu Skylinku, uvádíme od 27. 4. 2011 speciální akci „Karta Skylink VÝMĚNA s bonusem“. Částku, kterou náš zákazník za kartu VÝMĚNA zaplatí, získá od Skylinku zpět v plné výši formou bonusu pro objednání placených programových balíčků z nabídky Skylinku dle vlastního výběru.

Akce je časově omezena na dobu od 27. 4. 2011 do 30. 6. 2011.

Jak využít této zvýhodněné výměny?
Registrovaný zákazník Skylinku s kartou CryptoWorks si zakoupí kartu Skylink VÝMĚNA v ceně 600 Kč/24 € vč. DPH a získá bonus na placené balíčky Skylinku ve stejné hodnotě. Karta VÝMĚNA je typu Irdeto ICE, takže funguje jak v přijímačích s certifikovaným dekodérem CryptoWorks tak v nových přijímačích s certifikovaným dekodérem Irdeto označených Skylink READY (seznam nových přijímačů je uveden na webu Skylinku).

Kartu VÝMĚNA je možno koupit:
• ihned - v prodejnách satelitní techniky
• od 27. 4. 2011 - objednat přes web Skylinku na dobírku (poštovné hradí Skylink)

Kartu VÝMĚNA je třeba registrovat přes registrační web Skylinku co nejdříve od vložení do satelitního přijímače, nejpozději však do 20 dnů. Registraci může zákazník svěřit našim partnerům - obchodním zástupcům, kteří prodávají služby Skylinku ve svých prodejnách satelitní techniky nebo elektra (seznam na www.skylink.cz nebo www.skylink.sk).

Po registraci karty VÝMĚNA dojde automaticky k následujícím krokům:

1. Na novou kartu VÝMĚNA se přenesou programy z původní karty, včetně placených, přičemž uživatel získá plnou aktuální nabídku GRATIS, i když ji na své původní kartě neměl v plném rozsahu aktivovánu.
2. Původní karta CryptoWorks bude nejpozději do 24 hodin po registraci deaktivována.
3. Ihned po registraci zákazník získá bonus v hodnotě 600 Kč (24 €), který se připíše do jeho kreditu u Skylinku.

Bonus je možno ihned využít pro předplacení volitelných balíčků Skylinku, a to nejpozději 6 měsíců od data registrace karty VÝMĚNA. Předplacení balíčku je možno realizovat přes web Skylinku (registrace a správa služeb) nebo u prodejce satelitní techniky s aktivačním webem.





Reklama




Vybrané články