Quantcast

Televize Óčko v mobilu

| redakce | tisk

Nejsledovanější hudební televize v ČR, televize Óčko, rozšiřuje aplikaci živého streamu do všech chytrých telefonů a televizí Samsung. Po úspěšném ročním fungování streamu pro iPhony, který si stáhlo více jak 43.000 majitelů iPhonů, nyní spouští aplikaci také pro ostatní chytré telefony - iPhone, Android nebo Symbian a televize Samsung SMART TV.

Majitelé těchto telefonů a televizí nyní mohou sledovat živé vysílání Óčka bez omezení a zdarma. Velkých změn se dočkal grafický vzhled aplikací, který je nyní na všech zařízeních stejný.

Termín spuštění aplikace je naplánován na 1.6.2011. Prvních 14 dní po uvedení do provozu bude Android verze exkluzivně dostupná pouze pro Samsung Apps, po té bude volně k dispozici pro všechny ostatní telefony.

K dispozici bude 6 druhů kvality dle rychlosti internetu, elektronický program a v budoucnu i video archív doplněný o redakční obsah webu ww.ocko.tv“, říká šéf techniky Óčka Lukáš Hnilička a dodává: „na základě úspěchu aplikace pro iPhone v cílové skupině Óčka, předpokládáme, že bychom mohli v budoucnu dosáhnout výrazně vyššího počtu uživatelů než má Česká televize se streamem do aplikací ČT24 a ČT4 Sport. Bude to takový souboj Davida s Goliášem, ale jsem přesvědčen, že nová média ve spojení s naším typem televize jsou pro diváky mnohem zajímavější

zdroj: Óčko





Reklama




Vybrané články