Quantcast

Sky Italia a Digital+ opět na modulech Dragon

| redakce | tiskobrázek k článku: Sky Italia a Digital+ opět na modulech Dragon

Kódovací systém Seca Mediaguard2 byl v minulých dnech opět nalomen. Na modulech Dragon CAM je nyní možné sledovat italský paket Sky Italia a španělský Digital+. K úspěchu je zapotřebí nejnovější verze software Predator.

Pakety Sky Italia a Digital+ byly donedávna dostupné pirátsky pouze na kartách Knot 2 a se sw Opos i na kartách Knot 1. Je jen otázkou času, kdy se na internetu objeví emulátory pro příjem programů obou paketů na receiverech Digitstar, DAW či Dreambox.

Bezpečnost systému Seca2 bere za své. Operátoři Sky Italia a Digital+ již k tomuto systému nemají důvěru a v budoucnu jej opustí. Sky Italia dokončuje přechod na systém NDS Videoguard (sportovní PPV programy Calcio jsou dostupné již jen v systému NDS) a Digital+ plánuje další plošnou výměnu přístupových karet a přechod na bezpečnější systém Nagravision Cardmageddon (příjem programů Digital+ s novými kartami Nagravision ve stávajících přijímačích a modulech se systémem Seca Mediaguard). (sat-update.com)

Upozornění: Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.





Reklama




Vybrané články