Quantcast

Deluxe Music láká investory

| redakce | tiskobrázek k článku: Deluxe Music láká investory

Německý hudební televizní kanál Deluxe Music by mohl být zachráněn. Předběžný insolvenční správce, právník Axel W. Bierbach z mnichovské kanceláře Müller-Heydenreich Beutler and Kollegen jedná s několika strategickými investory, kteří chtějí převzít mateřskou společnost Deluxe TV se svými 26 zaměstnanci.

Zúčastněné strany jsou známé mediální společnosti, tvrdí Bierbach. "Zájem je velmi silný. Proto doufám, že budeme schopni najít dobré řešení pro Deluxe Television od začátku března 2012," uvedl ve svém prohlášení.

Vysílání bude ve stejné době pokračovat. Podle Bierbacha má televize dobrou spolupráci se smluvními partnery a obrovskou diváckou odezvu a jsou to povzbudivé známky toho, že bude moci udržet tento vysoce kvalitní produkt. Zároveň dodal, že by to byla ztráta pro televizní krajinu, pokud by přední hudební kanál v Německu musel ukončit svoji činnost.

Společnost Deluxe Television dne 20.1.2012 podala návrh na prohlášení konkurzu u okresního soudu v Mnichově. Dle vyjádření společnosti bývalí investoři nejsou ochotni poskytnout další prostředky pro financování stanice.

Společnost Deluxe Television provozuje FTA hudební televizi Deluxe Music. Stanice vysílá od 1.4.2005. Dále firma provozuje Deluxe Lounge HD a rozhlasové programy Deluxe Radio a Deluxe Lounge Radio.

zdroj: Rapid TV News





Reklama




Vybrané články