Quantcast

Americký wrestling v pátek na Extreme Sports Channel

| redakce | tiskobrázek k článku: Americký wrestling v pátek na Extreme Sports Channel

Velkolepá divácká show plná drsných chlapů, strach nahánějících převleků a adrenalinových zápasů v ringu, takový je wrestling. Výběr nejzajímavějších duelů největších profesionálních hvězd tohoto populárního amerického sportu již brzy odvysílá televize Extreme Sport Channel.

První díl z nového cyklu TNA: Greatest Matches uvidí čeští a slovenští diváci již tento pátek 2. března od 23.00.

TNA znamená Total Nonstop Action, což je zárukou špičkové podívané na to nejlepší, co současný profesionální wrestling nabízí. V seznamu wrestlerských hvězd září například několikanásobný světový šampion Sting, který si zjevem a také popularitou nezadá se členy hudební kapely Kiss. Jeho sportovním nepřítelem na život a na smrt je žijící legenda Kurt Angle, který v kategorii klasického zápasu vybojoval zlato na olympiádě v Atlantě.

Dnešní profesionální wrestling vychází z původního řeckořímského zápasu, který se stal populárním v Anglii a ve Spojených státech už v 19. století. Využívá pestrou škálu technik - od zámků a pák přes skoky a údery. Wrestling je vedle sportu rovněž uměleckou, takřka divadelní show, která je plná silných gest, převleků a symbolických jmen jednotlivých zápasníků.

Úvodní epizodu z nového cyklu TNA: Greatest Match odvysílá Extreme Sports Channel v pátek 2. března od 23 hodin. Extreme Sports Channel odvysílá celkem 26 dílů.

zdroj: Chello





Reklama




Vybrané články