Quantcast

VH1 Polska se vrátí 24. dubna 2012

| redakce | tiskobrázek k článku: VH1 Polska se vrátí 24. dubna 2012

Podle informací portálu wirtualnemedia.pl bude 24. dubna 2012 obnoveno vysílání stanice VH1 Polska. Stanice u kabelových a satelitních operátorů nahradí hudební televizi VH1 Europe. Změna se tak dotkne abonentů platforem Cyfrowy Polsat, Cyfra+, N a kabelových sítí Vectra a INEA.

VH1 Polska bude mít podobné programové schéma jako kanál VH1 Europe. V programu se objeví také polské videoklipy. VH1 Polska bude vysílat populární hudbu - pop a rock a nejkvalitnější videa z 80. či 90. let a současné klipy.

Kanál VH1 Polska bude vysílat mimo jiné pásmo Polonez, které se zaměří výhradně na polskou hudbu. Stejný pořad se vysílal i na bývalé verzi VH1 Polska. Do budoucna chce provozovatel rozšířit místní produkci.

VH1 Polska vysílal do konce roku 2011, kdy byl nahrazen televizí Comedy Central Family. O návratu kanálu VH1 Polska se hovořilo již od května 2011. Restart měl proběhnout v březnu. Pak bylo zahájení vysílání odloženo na duben. Mezitím stanice získala licenci u českého regulátora médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání).

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články