Quantcast

MTG získala práva na olympiádu 2014 a 2016 pro Pobaltí

| redakce | tisk

Švédská mezinárodní vysílací skupina MTG (Modern Times Group) získala vysílací práva pro zimní olympijské hry v roce 2014 a letní olympijské hry v roce 2016 pro Pobaltí. MTG bude moci si pro každou pobaltskou zemi vybrat jednu disciplínu ze Soči 2014 a Rio 2016 s exkluzivitou pro komerční neplacené vysílání.

Viasat Broadcasting také zajistil exkluzivní práva pro placené vysílání, PPV (pay-per-view) a on-line práva na všechny události z obou olympiád pro všechny 3 pobaltské země. Práva získala od mezinárodního sportovní agentury Sportfive International.

V roce 2014 se budou konat zimní olympijské hry v Soči (jižní Rusko na pobřeží Černého moře) mezi 7. a 23. únorem. V roce 2016 se letní olympiáda bude konat v Rio de Janeiro (Brazílie) mezi 5. a 21. srpnem ve čtyřech různých místech ve městě, včetně známých lokalit jako je Copacabana a Maracana.

MTG vybere jednu oblíbenou disciplínu za pobaltské země, které bude vysílat výhradně na rodině svých neplacených kanálů v Estonsku, Lotyšsku a Litvě. MTG má v neplaceném televizním sektoru ve věkové skupině 15 až 49 let podíl ve výši 40 procent.

MTG bude vysílat všechny eventy z obou her na svých tématických sportovních kanálech pro Pobaltí s místním komentářem.





Reklama




Vybrané články