Quantcast

MTG spustí 11 HD kanálů v severní Evropě

| redakce | tisk

Modern Times Group (MTG) rozšíří svoji nabídku Viasat o dalších 11 programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a také o 3 catch-up kanály. Stanice odstartují během čtvrtého kvartálu 2012 ve Švédsku, Norsku, Dánsku a Finsku.

Celkově bude Viasat nabízet 40 HD kanálů a 36 play kanálů pod značkou Viasatu a značek třetích stran.

Prémiový placený sportovní kanál Viasat Golf a dokumentární stanice Viasat History, Viasat Explorer, Viasat Nature a Viasat Crime začnou vysílat v HD kvalitě k 1.11.2012. Švédská verze prémiového pay-tv kanálu Viasat Sport bude spuštěna v HD ve Švédsku a Finsku ve stejný termín.

HD verze norské mutace Viasat Sport a Viasat Fotball odstartují rovněž ve stejný den. Diváci ve Švédsku, Norsku a Finsku budou mít také přístup k programu Viasat Hockey v HD rozlišení.

Neplacené programy TV6 ve Švédsku a Viasat4 v Norsku budou také šířeny v HD kvalitě.

Play kanály jsou catch-up stanice dostupné prostřednictvím set top boxů Viasatu. Programy National Geographic HD, National Geographic Wild HD, E! a Disney on Demand budou dostupné pro zákazníky ve všech skandinávských zemích od 1.10.2012.

MTG podruhé v letošním roce rozšiřuje HD nabídku a play kanálů po startu nových prémiových pay-tv HD kanálů pod značkou Viasat Film a 5 filmových play kanálů, které jsou v severní Evropě dostupné od 1.3.2012.





Reklama




Vybrané články