Quantcast

Nejdrsnější kamioňáci světa na Viasat Explorer

| redakce | tisk

S kamionem sjezdili doslova celý svět. Teď se ale ti nejvíce nebojácní a talentovaní řidiči utkají na jedněch z nejzrádnějších míst.

Od přepravy dobytka přes pusté a sluncem rozpraskané silnice australského vnitrozemí, až po převoz křehkého nákladu přes ledové a zrádné indické Himaláje - osm nejzkušenějších řidičů kamionů na světě se utká v těsném souboji v jedněch z nejkrutějších podmínek na Zemi.

Na jedněch z nejdivočejších míst naší planety jsou silnice, které mohou zdolat jen ti nejzkušenější řidiči - terény jsou natolik zrádné, že sebemenší chyba může znamenat katastrofu. Čtyři páry nejzkušenějších kamioňáků na světě se utkají spolu a zároveň s časem, zatímco se budou snažit najít správný směr těmi nejextrémnějšími cestami napříč čtyřmi kontinenty.

Nejdrsnější kamioňáci světa na Viasat Explorer
▲ Nejdrsnější kamioňáci světa na Viasat Explorer

Každá cesta potrvá tři dny a řidiči budou bojovat jak s neobvyklým nákladem, velkou soupravou s návěsem a smrtícími silnicemi, tak i spolu navzájem. Ti slabší během cesty odpadnou. Až nakonec jeden z řidičů bude korunován jako Nejdrsnější kamioňák světa, a odnese si odměnu 150 000 dolarů.

Soutěžící pocházejí z celého světa, včetně Austrálie, Spojených států, Kanady, Anglie, Skotska a Srí Lanky. Všichni řidiči jsou nesmírně zkušení, ale stejně jako sportovci, specializující se na jednotlivé sporty, každý si do závodu přináší jen určité dovednosti. A také osobní vtípky a své charakteristické rysy.

Kdo podle vás má všechno, co je potřeba k tomu, aby se stal Nejdrsnějším kamioňákem světa? Toto je nejlepší možná 18 kolová výzva na světě jen pro ty nejdrsnější kamioňáky. Nenechte si to ujít - na Viasat Explorer od úterý 1.1.2013 do 19.2.2013 ve 21:30 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články