Quantcast

Videoportál VOYO s aplikací pro chytré televizory LG

| redakce | tisk

Širokou knihovnu více než 1 500 filmů, seriálů ze zahraniční a domácí produkce i pořadů televize Nova si nově mohou užít majitelé chytrých televizorů značky LG. Spuštění aplikace VOYO.cz na televizorech LG je dalším krokem k rozšíření portfolia koncových zařízení, na kterých je služba VOYO dostupná.

Aplikace VOYO.cz je dostupná na osmi modelech z řady chytrých televizorů LG. Předplatitelé VOYO vlastnící jeden z těchto televizorů najdou v aplikaci širokou knihovnu filmů i seriálů včetně pořadů a seriálů z dílny televize Nova, které jsou na VOYO k dispozici dříve než na obrazovkách TV Nova. Aplikaci VOYO.cz diváci najdou přímo na úvodní stránce v přehledu aplikací (HOME DASHBOARD), případně pak v sekci Zábava.

Jsme velmi rádi, že se nám podařilo uzavřít spolupráci s LG a můžeme našim předplatitelům nabídnout VOYO i na chytrých televizích této značky. Naším cílem je stále rozšiřovat portfolio koncových zařízení, na kterých je VOYO dostupné, a aplikace VOYO.cz na televizorech LG je dalším významným krokem k tomuto cíli, “ říká Petr Horák, ředitel sekce placených služeb.

Videoportál VOYO je v současnosti kromě počítačů a chytrých televizorů LG dostupný i na chytrých televizorech Samsung a Panasonic a na tabletech i chytrých telefonech s operačním systémem iOS.

Aplikace VOYO.cz je dostupná na těchto modelech chytrých televizorů LG:

EM9600
LM9600
LM8600
LM7600
LM6700
LM6600
LM6400
LM6200

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články