Quantcast

MS v hokeji 2013 na ČT přinese rekordních 53 TV utkání

| redakce | tisk

Česká televize (ČT) se chystá na MS v ledním hokeji 2013, které společně pořádají Švédsko a Finsko. Divákům nabídne rekordních 53 televizních utkání, což je o 3 více než při loňské rekordní nabídce. Informovala dnes o tom ČT.

Studio MS bude znovu přímo v hale Globen. Kamera ČT bude znovu také v tréninkové hale. Jako hostitelé studia MS se budou střídat Robert Záruba a Jiří Hölzel a spolu s nimi vždy dva experti (Martin Hosták/David Pospíšil + „expert 3“)

Po úspěchu loňské ankety, v níž diváci vybírali nejslavnější gól v historii národního týmu letos během MS volí diváci „Zásah do dějin“, neboli nejdůležitější brankářský zákrok v historii čs./českého národního mužstva. Do finále postupuje 10-12 „nej-nej“ brankářů od Bohumila Modrého až po Dominika Haška.

Robert Záruba byl akreditován na všech mistrovstvích světa v ledním hokeji od 1992, letos bude komentovat na 20. MS. Michal Dusík bude na MS komentovat podesáté, Tomáš Jílek poprvé.

Martin Hosták komentoval na všech MS od 2001, David Pospíšil od 2006, Milan Antoš od 2011. ČT se vrací k modelu dvou expertů ve studiu, jméno „experta 3“ odtajní před MS. Je to bývalý hráč národního mužstva, mistr světa.

Reportérské posty obsadí poprvé ženy: Jana Niklová a Hana Ježková.

Přehled plánovaných přenosů z MS v ledním hokeji 2013 si můžete stáhnout ze sekce DOWNLOAD.

zdroj: ČT





Reklama




Vybrané články