Quantcast

Předávání TV cen Emy v pořadu Live From The Red Carpet na E!

| redakce | tiskobrázek k článku: Předávání TV cen Emy v pořadu Live From The Red Carpet na E!

Čeští a slovenští diváci televizního kanálu E! se mohou těšit na přímý přenos jedné z nejslavnějších událostí televizního světa - předávání televizních cen Emmy! Událost plná celebrit, krásných rób a horkých novinek proběhne 22. září a naši diváci ji mohou sledovat exkluzivně v pořadu Live From The Red Carpet, od 24:00 hodin, nebo na webových stránkách www.eonline.com.

Pořadem provází moderátorská dvojice Ryan Seacrest a Giuliana Rancic, spolu s komentátory Ross Matthewsem a Kelly Osbourne. Těšit se můžeme opět na exkluzivní rozhovory s celebritami, zprávy ze zákulisí, a chybět nebude ani oblíbená módní policie.

Hlavní moderátorská dvojice zprostředkuje rozhovory se všemi příchozími, Ross a Kelly pak večer doplní svými vstupy s těmi nejčerstvějšími informacemi a módními “špeky“ z exkluzivího skyboxu, vysoko nad červeným kobercem.

Ihned po rozhovoru s moderátory se hvězdy přesunou ke speciální kameře, která zaznamená jejich róbu v celé 360° rotaci. Chybět nebude také speciální kamera Mani-Cam, která snímá umělecké výstřelky na rukou dam.

Televizní stanice E! bude večer snímat více než 20 kamerami a nabídne tak detailní a neopakovatelný pohled na tuto jedinečnou událost.

O pořadu Live from the Red Carpet
Pořad pro kanál E! produkuje Ryan Seacrest Productions, společně s Comcast Entertainment Studios, výkonnými producenty jsou Ryan Seacrest, Jay James, Gary Snegaroff a Eddie Delbridge.

V České republice je kanál dostupný v nabídce O2 TV, na Slovensku pak v nabídce Magio TV od T-COMu.

zdroj: E!





Reklama




Vybrané články