Quantcast

Aplikace Topfun v novém satelitním boxu Zircon iHD

| redakce | tiskobrázek k článku: Aplikace Topfun v novém satelitním boxu Zircon iHD

Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, přidala v minulém týdnu do skupiny zařízení, přes která distribuuje svou videopůjčovnu, další přístroj. Je jím satelitní box Zircon iHD, který na trh uvedla firma Inter-sat distributor anténní a satelitní techniky.

Plnohodnotná aplikace Topfun, implementovaná do tohoto přístroje, obsahuje také streamy TV kanálů včetně Slovak Sport 2 s anglickou Premier League. Právě této skutečnosti využil distributor boxů a každému zákazníkovi, který si box zakoupí, věnuje měsíční sledování TV kanálu Slovak Sport 2 zdarma. Zircon iHD se vyznačuje jednoduchou instalací, podporuje přehrávání JPEG, MP3 a videosouborů ve vysokém rozlišení. Zircon iHD disponuje také dalšími funkcemi jako jsou Fast Scan, nahrávání a přehrávání TV pořadů, HbbTV s přístupem k archivu ČT a další portálové aplikace.

Zákaznicky zajímavá je také prodejní cena, která je 2990,-Kč.

"Zircon je kvalitní přístroj a jsme rádi, že naše aplikace je právě v tomto zařízení. Spolupráce se společností Inter-sat pokračuje i nadále a zákazníci se v nejbližší době mohou těšit na čistě IP box s aplikací Topfun, který z každé obyčejné televize dokáže udělat Smart TV," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články