Quantcast

VOYO nabízí film spolu s kino premiérou i nový seriál v původním znění s titulky

| redakce | tisk

Videoportál VOYO rozšiřuje svoji knihovnu o další nezávislý snímek, který uvádí exkluzivně spolu s kino premiérou. Příznivcům seriálů v původním znění s titulky přináší nejúspěšnější minisérii z dílny History Channel Hatfieldovi a McCoyovi.

Předplatitelé videoportálu VOYO si dnes a zítra mohou pustit novinku režiséra Ivana Vojnára, film Nepravděpodobná romance. Psychologické drama o životech a vztahu dvou mladých žen, ve kterém hlavní role ztvárňují Berenika Kohoutová a Alžběta Pažoutová, vstupuje právě dnes do českých kin. Model souběžné kino premiéry spolu s premiérou na VOYO si služba úspěšně vyzkoušela například u kontroverzního srbského snímku Klip. Po Nepravděpodobné romanci VOYO stejným způsobem uvede i francouzský nezávislý film Parchanti spí dobře.

Další výraznou novinkou v knihovně služby VOYO je tří dílná minisérie Hatfieldovi a McCoyovi. Seriál z produkce History Channel je vysoce cenění kritiky i diváky a patří k nejúspěšnějším projektům History Channel. V příběhu z období končící občanské války v USA vedle sebe excelují hollywoodská hvězda Kevin Costner a Bill Paxton. V České republice má seriál právě na VOYO svoji premiéru. VOYO s touto minisérií navazuje na Breaking Bad (Perníkový táta), Client List (Laskavý dotek) nebo Tudorovce a uvádí ho v původním znění s titulky.

VOYO svoji knihovnu filmů a seriálů neustále rozšiřuje a v současnosti na něm předplatitelé najdou více než 2000 titulů.

Zajímavé obsahové novinky se nám vyplácí a jsou jednoznačně cestou k novým předplatitelům. V současnosti se jejich počet blíží 30 000. Filmy a seriály lidé už zdaleka nesledují pouze na PC, přes 30 procent našich zákazníků se na VOYO dívá na svých chytrých zařízeních. Snažíme se tedy stále pracovat i na rozšiřování sítě zařízeních, které VOYO podporují, aby si lidé své oblíbené tituly mohli pustit opravdu kdekoli a kdykoli,“ dodává Petr Horák, ředitel sekce VOYO.

zdroj: TV Nova





Reklama




Vybrané články