Quantcast

Na pozici Corporate PR manager skupiny Nova nastoupila Anna Suchá

| redakce | tisk

Oddělení PR a komunikace skupiny Nova posílila Anna Suchá, která nastoupila na pozici Corporate PR manager. Střídá tak Marii Fianovou Janíkovou, která tuto funkci zastávala v posledních měsících. Anna Suchá bude spolu s Josefem Koukolíčkem, ředitelem oddělení PR a komunikace, zodpovídat za mediální obraz společnosti.

Anna Suchá (29) přišla do skupiny Nova z agentury Ogilvy PR, kde působila na pozici Account Manager. V Ogilvy zajišťovala přes 6 let PR komunikaci pro celou řadu klientů, včetně MasterCard, easyJet, The Boston Consulting Group a další. Zaštiťovala několik ročníků dlouhodobých projektů jako ocenění Obchodník roku nebo odborný projekt MasterCard česká centra rozvoje. Anna Suchá je absolventkou Vysoké školy ekonomické v Praze.

Na pozici Corporate PR manager skupiny Nova nastoupila Anna Suchá
▲ Na pozici Corporate PR manager skupiny Nova nastoupila Anna Suchá

Pozice Corporate PR manager spadá do oddělení PR a komunikace skupiny Nova, kterou od loňského roku řídí Josef Koukolíček. Ze své pozici se bude Anna Suchá podílet na vytváření a koordinaci mediálního obrazu skupiny Nova z hlediska korporátní komunikace a PR.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články