Quantcast

Veselte a radujte se s filmovým kanálem Film+

| redakce | tisk

Filmový kanál Film+, prožil divácky úspěšný rok a své příznivce samozřejmě nezklame ani o letošních vánocích, neboť si připravil opravdu vánočně laděný program. Film+ svým divákům představí nový, vánočně laděný dramaturgický blok příznačně nazvaný, Vánoce na Film+.

Filmový kanál Film+ zaznamenal oproti minulému roku výrazných změn a je stabilně vyhledávaným společníkem diváků a to i vzhledem k nástupu dalších nových televizních kanálů na trh v ČR. Podívejme se společně na prosincová čísla. Nejlepším dosaženým celodenním průměrem byl 1,5% share v kategorii M18-49 cable, přičemž celkový měsíční (dosavadní) průměr dosáhl na 0,55% share ve stejné kategorii diváků. Nejsledovanějšími prosincovými filmy jsou v tuto chvíli tyto tituly: (Ne)šťastně až na věky animovaná pohádka, která již svým dosaženým share 18,6%, jednoznačně hlásí příchod Vánoc. Film Dokonalý manžel dosáhl na 7,6% podíl taktéž v kategorii mužů ve věku 18-49 let s kabelovým připojením. V divácké kategorii mužů 18-49 bez rozdílu připojení, je Film+ zatím jednoznačně nejúspěšnějším a nejsledovanějším televizním kanálem ze všech monitorovaných konkurenčních stanic, přičemž vyniká zejména v pozdním prime-time (tj. po 22h).

Televizní kanál Film+ se svým příznivcům za jejich celoroční přízeň štědře odmění. Diváci se mohou opět těšit na bohatou vánoční nadílku plnou smíchu, napětí, akce a romantiky na Film+.

Pro milovníky dobrodružství a fantazie bez hranic, započnou jejich vánoční hody již 23. prosince pět minut po poledni, kdy Film+ premiérově uvede výpravný film Kletba Měsíčního údolí.

Na Štědrý den začne programová nadílka Film+ v čase 12:05 animací pro děti s názvem Arthur a Minimojové, ihned po Arthurovi, v 13:55 bude následovat dobrodružství Phoebe v říši divů. Charizmatickému Flynnu Carsenovi a jeho honbě za kopím osudu byl na Film+ vyhrazen odpolední čas, 15:40. Večerní program od 19:50 obstará divácky úspěšný film, Nezlobte, když nemusíte následovaný romantickou komedií s držiteli amerických cen akademie, Julií Roberts a Tomem Hanksem ve snímku Moje krásná učitelka.

Na 1. svátek vánoční je v čase 19:25 připraven ve vysílání vítěz několika významných světových festivalů, film Klepání na nebeskou bránu. Devátá hodina večerní bude patřit Oscarovému filmu Králova řeč s Colinem Firthem a Geoffrey Rushem.
V programu 2. svátku vánočního, se diváci Film+ mohou těšit v 17:15 na komedii Milióny a ve 21:05 na herectví Matthew McConaugheye v kriminálním dramatu Obhájce.

Program přelomu roku se na Film+ opět ponese na vlně smíchu a na své si přijdou příznivci české kinematografie. Na 17:35 je připravena hořká komedie Vladimíra Michálka, O rodičích a dětech. Doktor od jezera Hrochů, režiséra Zdeňka Trošky, začne ordinovat ve 21:10 a do tajů lásky a pestré mozaiky manželských rozepří zavede diváky komedie, Duše jako kaviár režiséra Milana Cieslara.

První den roku 2014 předloží Film+ opět lahůdkovou kombinaci českého humoru, která odstartuje pět minut po poledni komedií, Poslední plavky, následovanou komediemi v tomto pořadí, road movie Jízda, Jana Svěráka, Bobule a Bobule 2. Komedie, Jak ulovit miliardáře uzavře v 18:45 cyklus českých komedií a zároveň odstartuje bohatý večerní program Film+ v rámci kterého si diváci mohou vychutnat například filmy Cesta a Špatnej polda.

zdroj: IKO Cable TV





Reklama




Vybrané články