Quantcast

Filmbox expanduje do Ruska a na Ukrajinu

| redakce | tiskobrázek k článku: Filmbox expanduje do Ruska a na Ukrajinu

Paket kanálů Filmbox se objeví v Rusku během 3 až 4 měsíců. První smlouvy s operátory placené televize budou uzavřena v květnu. Do té doby získá vysílatel potřebná povolené pro vysílání všech svých kanálů.

Společnost SPI produkuje 20 kanálů a funguje ve 40 zemích. Pro ruské diváky plánuje nabízet filmové stanice Filmbox a Filmbox Arthouse, o extrémních sportech Fast&FunBox HD, o bojových umění Fightbox HD, o módě Fashionbox HD, dokumentární Docubox HD, hudební 360 Tunebox a erotický Erox HD. Kanály Filmbox se objeví také v sousední Ukrajině.

SPI nabídne stejný obsah v jiných zemích. Změní pouze jazyk vysílání. Kanály Filmbox se mohou objevit v základních balíčcích a systému a la carte. Operátoři si mají vybrat nejvhodnější řešení.

Filmbox také provozuje videoportál Filmboxlive.com, který je dostupný ve všech zemích po celém světě. To umožňuje provozovatelům a abonentům sledovat obsah Filmbox o něco dříve.

Plány pro uvedení kanálů Filmbox v Rusku a na Ukrajině byly představeny zástupci SPI během mezinárodní výstavy CSTB-2014, která se konala od 28. do 30. ledna v Moskvě. Na Ukrajině se objeví 4 kanály z portfolia SPI a budou se vysílat přes satelity Amos v rámci pre-paid platformy Xtra TV.

zdroj: satkurier.pl, telesputnik.ru





Reklama




Vybrané články