Quantcast

Topfun nabízí oscarový snímek Gravitace

| redakce | tiskobrázek k článku: Topfun nabízí oscarový snímek Gravitace

Společnost Topfun Media a.s., provozovatel videopůjčovny Topfun, nabízí svým zákazníkům jedinečnou možnost shlédnout nejlepší film roku 2013 Gravitace, který je mimo jiná ocenění sedminásobným držitelem Oscara.

Hvězdné herecké obsazení tohoto filmu, kde skvělé výkony podali hlavní představitelé v podání Sandry Bullock a George Clooneyho a skvělé vizuální a technické zpracování dává tomuto filmu neobvyklý rozměr. Diváci mohou vychutnávat opravdu velkou porci vizuálna v podobě úžasných záběrů z nekonečného vesmíru, ale také spoustu emočních zážitků.

Pokud chtějí registrovaní zákazníci Topfunu tento snímek, v původním znění s titulky, shlédnout, musí si pospíšit. Topfun bude mít Gravitaci v nabídce již jen jeden měsíc, po této době vyprší licenční okno poskytnuté studiem Warner Bros, pro nasazení filmu do této videopůjčovny.

Zákazníci Topfunu se v nejbližších dnech mohou těšit na další nové filmy z produkce Warner Bros. a to rodinný animovaný film Lego®příběh nebo komedii z boxerského prostředí, kde hlavní role ztvárnili Sylvester Stallone a Robert De Niro, s názvem Zpátky do ringu.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články