Quantcast

13E: Polsat News 2 místo Polsat News+

| redakce | tiskobrázek k článku: 13E: Polsat News 2 místo Polsat News+

Provozovatel skupiny kanálů Polsat provedl nečekanou změnu - bez jakéhokoliv oznámení ze dne na den změnil název stanice Polsat News+ na Polsat News 2, včetně úpravy loga. Zároveň byla uzavřena stará fanpage na Facebooku, kde není možné rychle změnit název profilu.

Jedná se tak pravděpodobně o nejrychlejší rebranding v historii polské televize.

V 18:24 hodin na profilu kanálu Polsat News+ se objevila informace o uzavření profilu a spuštění nového s logem Polsat News 2. Situace byla velmi překvapující a na první pohled to vypadalo na hack profilu, o dvě hodiny dříve v 16:04 byla zveřejněna poslední informace pod názvem Polsat News+.

Situace se změnila ve 20:00 hodin, kdy se změnilo logo na obrazovce a bylo jasné, že opravdu dochází k přejmenování stanice. Žádná oficiální informace provozovatele na toto téma se neobjevila.

Neoficiálně se hovoří, že důvodem k úpravě názvu byl název stanice, který připomínal kanál konkurenční skupiny CANAL+ (stanice mají na konci názvu plus - např. MiniMini+, Kuchnia+, Domo+).

technické parametry:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 11,158 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Vysílání Polsat News 2 je kryptováno systémy Nagra MA, Conax a Viaccess pro karty Cyfrowy Polsat, nc+/CYFRA+, nc+, n, TNK SD, TNK HD, Smart HD+, n na kartě a Orange.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články