Quantcast

Největší světová plavecká exhibice na Eurosportu

| redakce | tisk

Eurosport podepsal smlouvu se společností Sports Swim Organisation a bude vysílat největší plaveckou exhibici světa - Prudential Singapore Swim Stars.

Prudential Singapore Swim Stars se bude poprvé konat v Singapuru 5. září 2014. Více než 40 špičkových světových plavců ze 13 zemí se představí v jedinečné show v novém singapurském Aquatic Centre. Mezi startujícími je 12 olympijských šampionů a 21 mistrů světa, mj. James Magnussen (Austrálie), Nathan Adrian (USA), Katinka Hosszú (Maďarsko), Jessica Hardyová (USA), Rūta Meilutyté (Litva), Fabien Gilot (France) a Jeanette Ottesenová (Dánsko).

Na akci byli pozváni nejrychlejší světoví sprinteři. Program nezahrnuje žádné rozplavby, poplavou se přímo semifinále a finále na 100 metrů v jednotlivých plaveckých disciplínách. Akce vyvrcholí duelem dvou nejrychlejších na 50 metrů volným stylem.

Stephan Caron, dvojnásobný olympijský medailista a jeden ze zakladatelů Sports Swim Organisation: „Náš koncept kombinuje prvotřídní světové výkony se vzrušující show a perfektně se tak hodí pro televizní vysílání.“

Prudential Singapore Swim Stars bude Eurosport vysílat 5. září 2014 od 13:00 ŽIVĚ na programu Eurosport 2.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články