Quantcast

M7 Group si zajistila i systém Verimatrix

| redakce | tiskobrázek k článku: M7 Group si zajistila i systém Verimatrix

Lucemburská mediální skupina M7 Group si po systému Viaccess-Orca zajistila i VCAS (Video Content Authority System) systém Verimatrix. Ten bude využívat pro zabezpečení online služby online.nl v Nizozemí.

Portál Online.nl nabízí přístup k velkému množství lineárních televizních stanic a spoustu služeb typu on-demand (na požádání).

M7 Group vyvíjí síť s oceňovaným řešením VCAS pro IPTV a VSAT pro internetové televizní zabezpečení, které integruje techniky pro video přes řízené a neřízené sítě za pomocí jediného bezpečnostního head-endu. Nasazení obou řešení vytváří robustní a flexibilní řešení, které umožňuje M7 Group do budoucna efektivně rozšiřovat nabídku svých služeb.

Řešení VCAS jsou integrovány ve Solocco Service Delivery Platform (SDP) a Content Delivery Platform (CDP) vyvinutý Stream Group, přidružené společnosti M7 Group, aby splňovalo nejvyšší standardy zabezpečení obsahu a kvality streamování. Řešení je dodáváno do set top boxů Kaon se Zenterio middleware, poskytující kompletní a integrovanou sadu řešení zabezpečení dodávky video obsahu.

VCAS bylo nasazeno na stávající síť M7 Group s využitím standardů technologie simulcryptu, která umožňuje paralelní provoz více systémů podmíněného přístupu (CAS) a hladký provoz. Vysílací systém funguje ve spojení s nejmodernějším zabezpečeným protokolem HTTP Live Streaming (HLS) a kódováním AES-128 v set top boxech, počítačích, tabletech a smartphonech. Inovativní řešení zabezpečení VCAS pomáhá M7 Group poskytovat zabezpečenou síť pro placené televizní služby přes nejširší škálu spotřebitelských zařízení.





Reklama




Vybrané články