Quantcast

IBC 2014: Eutelsat a Cisco představují Cloud videa přes satelit

| redakce | tisk

Satelitní operátor Eutelsat a Cisco na letošním veletrhu IBC odhalují integraci ETL Cisco Videoscape a technologii smartLNB Eutelsatu. Obě společnosti kombinují své odborné znalosti a představují live streaming IP a Push Video On Demand (video na požádání) služeb prostřednictvím uživatelského rozhraní, které může nabídnout subjektům TV vysílání nejpokročilejší řešení na klíč pro služby Connected TV.

Integrace Cisco Videoscape, včetně MediaHighway software přijímačů, podmíněného přístupu Videoguard a uživatelské rozhraní Cisco s technologií Eutelsatu smartLNB umožňuje abonentům jednoduché procházení před multidimenzionálního programového průvodce s vysoce kvalitním živým a nahraným obsahem. Poskytuje jedinečný zážitek, který se nabízí abonentům od vysílacích služeb a zvyšuje výběr a loajalitu.

Demo na IBC ukazuje, jak kombinovat smartLNB a set top boxy Cisco s technologií Cisco Videoscape s možností Connected TV na vyspělých a rozvíjejících se trzích.

Smart LNB je levné zařízení, které spojuje DTH příjem televizních stanic s úzkopásmovým satelitním zpětným kanálem pro krátké přenosy IP paketů. Tato technologie otevírá dveře pro vysílání a provoz vlastního ekosystému lineární televize a připojených televizorů přímo k satelitu.

Cisco Videoscape je cloud video platforma vyvinutá pro novou generaci diferencovaného video obsahu. Reaguje na uživatelské očekávání pro video zážitky na více obrazovkách a umožňuje poskytovatelům služeb a mediálních společností rychle vytvořit a připojit nový, synchronizovaný, osobní a intuitivní zkušenosti.





Reklama




Vybrané články