Quantcast

Temné operace (2) na Viasat Explore

| redakce | tisk

Seriál Temné operace se vrací na obrazovky Viasat Explore po velkém úspěchu průkopnické první série. Tato 8-dílná druhá řada vám převypráví neuvěřitelné příběhy světových elitních speciálních jednotek, přičem samozřejmě uvidíte i rekonstrukce akcí, unikátní archivní záběry speciálních sil a také rozhovory s mnohými z těch, kdo se na skutečných misích podíleli.

Ať už je to jednání s nemilosrdnými nepřáteli nebo teroristy, strategie vysoce rizikových operací vyžadují odborné znalosti jednotek jako jsou SAS, Námořních vzdušných a pozemních týmů Námořnictva Spojených států amerických (Navy Seals) nebo například 10. skupiny speciálních sil. V seriálu se dozvíte veškeré detaily a zákulisí některých z nejdramatičtějších událostí nedávné historie - od úplného zničení tajného jaderného reaktoru až po nebezpečné pátrání po vojenských diktátorech.

Temné operace (2) na Viasat Explore
▲ Temné operace (2) na Viasat Explore

Temné operace odhalují speciálně vycvičené jednotky, které byly založeny s tím, aby se účastnily vysoce rizikových vojenských operací a dopadly tak nejhledanější muže světa, zlikvidovaly teroristy a samozřejmě ochránily životy nevinných lidí. Tyto operace jsou vysoce riskantní a když se nepovedou, mohou mít za následek mnoho nevinných obětí a například i politickou krizi.

Uvidíte zbrusu novou várku příběhů z první linie tajných válek, kde se operace vedly za nepřátelskými liniemi a v sázce bylo často doslova vše. Je na čase znovu vstoupit do nebezpečného a uzavřeného světa elitních tajných speciálních operací - jen na Viasat Explore pátky od 10. října do 28. listopadu ve 23:00 hodin.

zdroj: Viasat





Reklama




Vybrané články