Quantcast

Setanta Sports HD rozšiřuje distribuci přes Astru 5B

| redakce | tisk

Satelitní operátor SES (Astra) oznámil uzavření dohody o distribuci mezinárodního sportovního vysílatele Setanta Sports. Dva sportovní HD kanály se budou ze satelitu Astra 5B (31,5°E) šířit do 13 zemí.

Kanály Setanta Sports budou z pozice 31,5°E šířeny do Arménie, Ázerbájdžánu, Běloruska, Estonska, Gruzie, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Litvy, Lotyšska, Moldávie, Uzbekistánu, Tadžikistánu a Turkmenistánu.

Kanály Setanta Sports drží exkluzivní vysílací práva pro La Liga, Serie A, Ligue 1, evropské a světové fotbalové kvalifikace, FA Cup, Capital One Cup, NHL, UFC, Formule 1, French Top 14 Rugby a Mistrovství světa v boxu. Přenosy patří mezi prémiový sportovní obsah, který se bude vysílat na dvou programech - Setanta Sports a Setanta Sports+.

Programy Setanta Sports a Setanta Sports+ jsou nyní dostupné na všech klíčových kabelových, DTH a IPTV platformách v regionu.

Astra 5B nedávno zahájila provoz na pozici 31,5°E a poskytuje pokrytí střední a východní Evropy, Ruska a Společenství nezávislých států. Satelit je ideální pro DTH, DTC a distribuci do digitálních pozemních TV sítí.

technické parametry:

• Astra 5B (31,5°E), freq. 12,070 GHz, pol. H, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess





Reklama




Vybrané články