Quantcast

Prima TV: 2.řada Rodinných Pout startuje už příští týden - s novou grafikou i s novou hudbou

| redakce | tisk

Druhá řada úspěšného seriálu Rodinná pouta přivítá diváky u televizních obrazovek už příští úterý 7. června v obvyklém čase. O příběhu a nových postavách už jsme informovali ? diváci se mohou těšit na novou ústřední dvojici: Jana (Saša Rašilov) a Marii (Renata Visnerová) a také na další osudy nových i stávajících hrdinů.

Druhá řada Rodinných pout bude mít i nové grafické ztvárnění, logo seriálu zůstává stejné. Stejně jako se promění grafika, dozná změny i hudba k našemu seriálu. Příznivci Rodinných pout se mohou těšit na novou titulní píseň. Autorem hudby je Karel Svoboda, autorem textu Petr Šiška a interpretem Jiří Škorpík.

A co k nové písni říká Karel Svoboda?: ?Stejně jako seriál Rodinná pouta se proměnil a začal vyprávět další příběh, tak i hudba a grafika se obrací k novým trendům. Rok je dlouhá doba a jde o seriál ze současnosti, který chce být stále aktuální a neustále se vyvíjet. Titulní píseň vychází z původních hudebních motivů, změnilo se ovšem aranžmá ? píseň se zahalila do moderního hávu, jde o styl, který vystihuje současnost. Změnil se i interpret, píseň Rodinná pouta nazpíval Jiří Škorpík.?

?Úvodní znělka se zásadně změní, využijeme jiného postupu než u první řady. V nové znělce představíme jednotlivé postavy, které budou zasazeny v určitém grafickém prostředí. Jednotlivé postavy budeme v průběhu roku obměňovat. Jde o atraktivnější a dynamičtější formu, se kterou se dá pracovat v čase. Můžeme ji postupně modifikovat. Změní se i podklad pro závěrečné titulky, i zde budeme s obrazovým materiálem pracovat v různých variantách v čase, v principu půjde o hraný podklad s postavami z našeho seriálu, který můžeme také postupně obměňovat,? říká Jan Novotný, producent PROTV.

Jana Malíková
tisková mluvčí Prima TV
FTV Prima, spol. s r.o.





Reklama




Vybrané články