Quantcast

Paramount Channel HD nahradil stanici Viacom Blink!

| redakce | tiskobrázek k článku: Paramount Channel HD nahradil stanici Viacom Blink!

Dnes 19. března 2015 došlo ke změně v portfoliu Viacom Internationla Media Networks (VIMN) v Polsku. Stanice Viacom Blink! skončila a operátorům pay-tv sítí a jejich divákům nyní nabízí stanici Paramount Channel HD.

Nová stanice je dostupná v satelitních platformách a u kabelových a IPTV operátorů.

Kanál Viacom Blink! je společný projekt VIMN a firmy Endemol, televizního producenta. Stanice začala vysílat v roce 2011 na základě upravené licence stanice Spike. Viacom Blink! vysílal premiérové seriály a zábavní pořady. V poslední době kanál vysílal především archivní produkci kanálu Viva Polska.

V listopadu loňského roku bylo oznámeno, že VIMN představí polským divákům filmový kanál Paramount Channel HD.

Paramount Channel HD vysílá pouze celovečerní hollywoodské trháky, včetně kultovní produkce a nejnovější filmy z Dream Factory. Program stanice pokrývá široké spektrum žánrů od hororů, dramat, přes akční filmy a rodinné filmy.

technické parametry - Paramount Channel HD:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 11,471 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

Stanice je dostupná v satelitních DTH platformách Cyfrowy Polsat, nc+ a Orange TV a také v kabelových a IPTV platformách v Polsku.

Paramount Channel HD je další stanice VIMN spuštěná v poslední době v HD rozlišení. Připomeňme, že 31.10.2014 odstartoval kanál Comedy Central HD.

Portfolio VIMN v Polsku tvoří programy v polštině MTV Polska, Viva Polska, VH1 Polska, Comedy Central (Comedy Central HD), Comedy Central Family, Paramount Channel HD, Nickelodeon, Nickelodeon HD a Nick Jr.

Na bývalé pozici Viacom Blink! se nyní vysílá logo Paramount Channel.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články